[Adana - MT]

hayırlı günler, hayırlı hafta sonları. Sınava girecek olan arkadaşlara Başarılar diliyorum ...

merhabalar arkadaşlar,

Antalya Kemer'e tayinim çıktı. bir ara hepiniz bir gömek istiyorum çarşamba günü toplantı varmı.

Adana İl Temsilcisi
günaydın adana mt.iyi haftalar olsun.:)
ürgüp yolcuları resimleri bekliyoruz.

üç beş kare bende var başlığı açıyorum ben nevşehir gezisi diye geri kalanını da kimde ne varsa ekler artıkın....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etk...914-adana-mt-nevsehir-gezisi.html#post2391111

3 -5 foto için konu acılmaz beklenır cok fotosu olan acar sen eklersın :queen: Olmuyor bole olmuyor senden fotocu olmaz unut bu işi abi :mrgreen:

Bendekı 178 fotoyu ekledım bakabılırsınız :cat::mrgreen:

Merhaba arkadaşlar,
Siz ve değerli ailelerinizin mubarek Miraç kandilinizi kutlar,
Erzurum' dan selam ederim.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 ----------

merhabalar arkadaşlar,

Antalya Kemer'e tayinim çıktı. bir ara hepiniz bir gömek istiyorum çarşamba günü toplantı varmı.

Haluk hocam,
Kemer' de de ne çalışılır be.:mrgreen:
Yarın akşam Adana' ya döneceğim ama sanırım toplantıya yetişemem.
Rötar olmaz ise saat 21:00 gibi inmiş olurum. Eve geçmeden toplantıya uğrayacağım. Görüşemez isek başarılar diliyorum. Bir tur attırmadan gidiyorsun ya, helal olsun sana.:pr:

Merhaba arkadaşlar,

Haluk hocam,
Kemer' de de ne çalışılır be.:mrgreen:
Yarın akşam Adana' ya döneceğim ama sanırım toplantıya yetişemem.
Rötar olmaz ise saat 21:00 gibi inmiş olurum. Eve geçmeden toplantıya uğrayacağım. Görüşemez isek başarılar diliyorum. Bir tur attırmadan gidiyorsun ya, helal olsun sana.:pr:

toplantıya motorla gelecem turunu atarsın atasın artık abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar