[Adana - MT]

herkese iyi geceler,misafirim olduğu için gelemedim,
halukçum my tiççırım senin adına sevindim aramızdan ayrılmanada üzüldüm şahsen sağlık olsun en azından antalyada bir evimiz var dermişim:)

Adana İl Temsilcisi
günaydın millet.dün akşam biz toplantıdayken,saat 22,48 sırasında,merkez üssü kozan olan,4,4 şiddetinde bir deprem olmuş,evdekiler hissetmişler.biz orada hiç hissetmedik.

sevgili arakadaşlarım ve dostlarım.malumunuz uzun süredir siteye giremedim.sebebi bilenler biliyor bilmeyenler için ADANA MOTOR adı altında motor alımı satımı ve aksesuar satışına başladık.sahibinden com.da adres ve gerekli bilgiler yazıyor.bilginize saygılarımla.

herkeşe iyi geceler,bugün limonluya gittim bir motosiklet kazası vardı yerde yatan 13-14 yaşlarında bir çocuk ama başında 8-9 kişilik racing grubu vardı soramadım polis devam et deyince mecburen ayrıldım,bizim hayabusacılar duydunuzmu ölen yaralanan varmı merak ettim,çocuk yerde yatıyordu kıpırdamıyordu bile saat 10:30 11:00 civarı erdemliyi geçince

Adana İl Temsilcisi
bildiğiniz gibi 2 gündür sitenin yenilenmesi dolayısıyla giremiyorduk.ee hepinize tünaydın o zaman dostlarım.

sevgili arakadaşlarım ve dostlarım.malumunuz uzun süredir siteye giremedim.sebebi bilenler biliyor bilmeyenler için ADANA MOTOR adı altında motor alımı satımı ve aksesuar satışına başladık.sahibinden com.da adres ve gerekli bilgiler yazıyor.bilginize saygılarımla.

tekrar hayırlı olsun kardeş.

Adaşım, tekrar hayırlı olsun. Allah işini gücünü rastgetirsin :cat:

Adana İl Temsilcisi
nemli ve boğucu bir güne günaydın dostlarım.akşama çamlıkta görüşürüz.

adana mt hayırlı günler, hayırlı işler...

Abi dükkan hayırlı uğurlu olsun. yükselin yanına uğradım hayırlı olsun dedim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar