[Adana - MT]

herkese iyi akşamlar dilerim,
yusufum daha yeni gördüm hayırlı yaşlar,mutlu yıllar sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu yıullara

emre geçmiş olsun,keşke elimizden bişey gelse,üzgünüz

Cengiz abim sağolasın.:rendeer:

Emre,
Geçmiş olsun. Umarım bulunur.:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------

yok kardeş ne durumu ! arkadaşlar ademin orayı istediler,oradaydık.hatta hep beraber çamlığa da uğrayacaktık,emrenin haberi geldi,moralimiz bozuldu.

Bora başkanım,
Keşke siteye yazsaydınız. Gözlerimiz yollarda kaldı. Bizde size katılırdık.:bounce:
Hayırlısı.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum!
Ayrıca bugün sabahtan beridir kendi elinden geldiğince sırf motosikletimin bulunması ümit ve umuduyla sırf benim için koşturup büyük zahmetlerde bulunan Bora abime,
Sık sık arayıp üzüntüme ortak olup varlığını her daim hissettiren mustafa abime,
Ayrıca sarsılmaz nickli kardeşimize, yusuf ziya , cengiz, gürsel , muzaffer ve fuat abilerimize, ve yusuf kardeşimize ve belkide şuan adını atladığım gerek buradan gerekse arayaraktan üzüntümü paylaşan tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım..!
Dilerimki bu durum benden başka hiç birinizin başına gelmesin inşallah…!
Aslında akşam haber verip toplantının güzel havasını bozup sizleride üzmek istemezdim ama, o gece için geleceğimi mustafa abim biliyordu ve dolayısı ile neden gelmediğim konusunda kuşkuya düşüp, bu durumu sizlerden saklamayı en fazla yarım saat daha erteliyebilmiş olacaktım..! Bundan dolayı özür dilerimki benim yüzümden sizin neşenizde bozuldu, böyle bir duruma benim yüzümden maruz kalmış olmanız da bilakis bende ayrı bir üzüntü yarattı… :pale:

Ayrıca Yusuf abi, geçte olsa bende yeni görmüş bulundum, sevdiklerinle birlikte nice sağlık ve güzelliklerle dolu daha nice mutllu yıllar dilerim..:rendeer:

Not: Sagolsun Bora abiminde bahsettigi gibi, 2009 model siyah cbf 150, ( arka topcaseyi o güne mahsus olarak alt tablası ile birlikte motosikletten çıkarmıştım, bu durumdan bora abimin haberi yok idi; ayrıca üzerinde ön koruma demiri mevcuttu )
Aracın plakası 01 C 5696…
Şuana kadar hala durumla ilgili bir gelişme olmadı,
İlgi ve alakanıza tekrar tekrar teşekküler, iyiki varsınız….:rendeer:

iyi geceler arkadaşlar ...emrecim gecmiş olsun inşallah en yakın zamanda kavuşursun motoruna..

Adana İl Temsilcisi
bugün az yağış var ama yerler çamur ve ıslak olur.yarını bazı siteler yağışlı,bazıları parçalı bulutlu gösteriyor.

Günaydın millet....:rendeer:

Benim iphonumda hava açık ve 23 derece gösteriyor, yayla için henüz erken ama mersin tarafı gidilebilir diyorum, neyse sabah ola hayrola :cat:
Ben gidecek olursam kızımla gelecem, şööyyle mersinde teknede güzel bir balık yenir diye düşünüyorum :wiinkk:

Günaydın millet....:rendeer:

Benim iphonumda hava açık ve 23 derece gösteriyor, yayla için henüz erken ama mersin tarafı gidilebilir diyorum, neyse sabah ola hayrola :cat:
Ben gidecek olursam kızımla gelecem, şööyyle mersinde teknede güzel bir balık yenir diye düşünüyorum :wiinkk:

bence harikaa olur:p
aslında gözyede gidebiliriz???
aslında yaylayada gidebilir bence programı bugün yapıp yarın sabah havaya bakmak gerekk:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 ----------

büyük muzaffer abi bu flash senle benim 4000 yıl önceki halimiz

http://www.grafi2000.com/include/show.asp?id=154&subcat=flashberk

hhahahaha çok güldüm ilahi burak abi:queen:
abi yarın halı ve pencere temizliğine yövmiyeli işçi olarak gelip yardım edebilrim sana:queen:

emre arkadaşım gecmiş olsun motorsikletin için üzüldüm.en kısa zamanda inşallah bulursun.bunu yapanları MEVLAM NASIL BİLİYORSA ÖYLE YAPSIN...

Herkese iyi akşamlar yarin için bir gezi planı var mı 50-100 kişilik :D

iyi geceler herkese,yarın geziye gidecekler için uyarı :)ıslanmayın:)dikkatli olun keyifli sürüşler dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar