Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum!
Ayrıca bugün sabahtan beridir kendi elinden geldiğince sırf motosikletimin bulunması ümit ve umuduyla sırf benim için koşturup büyük zahmetlerde bulunan
Bora abime,
Sık sık arayıp üzüntüme ortak olup varlığını her daim hissettiren
mustafa abime,
Ayrıca
sarsılmaz nickli kardeşimize,
yusuf ziya ,
cengiz,
gürsel ,
muzaffer ve
fuat abilerimize, ve
yusuf kardeşimize ve belkide şuan adını atladığım gerek buradan gerekse arayaraktan üzüntümü paylaşan tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım..!
Dilerimki bu durum benden başka hiç birinizin başına gelmesin inşallah…!
Aslında akşam haber verip toplantının güzel havasını bozup sizleride üzmek istemezdim ama, o gece için geleceğimi mustafa abim biliyordu ve dolayısı ile neden gelmediğim konusunda kuşkuya düşüp, bu durumu sizlerden saklamayı en fazla yarım saat daha erteliyebilmiş olacaktım..! Bundan dolayı özür dilerimki benim yüzümden sizin neşenizde bozuldu, böyle bir duruma benim yüzümden maruz kalmış olmanız da bilakis bende ayrı bir üzüntü yarattı…

ale:
Ayrıca
Yusuf abi, geçte olsa bende yeni görmüş bulundum, sevdiklerinle birlikte nice sağlık ve güzelliklerle dolu daha nice mutllu yıllar dilerim..:rendeer:
Not: Sagolsun Bora abiminde bahsettigi gibi, 2009 model siyah cbf 150, ( arka topcaseyi o güne mahsus olarak alt tablası ile birlikte motosikletten çıkarmıştım, bu durumdan bora abimin haberi yok idi; ayrıca üzerinde ön koruma demiri mevcuttu )
Aracın plakası 01 C 5696…
Şuana kadar hala durumla ilgili bir gelişme olmadı,
İlgi ve alakanıza tekrar tekrar teşekküler, iyiki varsınız….:rendeer: