[Adana - MT]

Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım ve bir konuda tavsiyelere ihtiyacım var. Birkaç yıl önce A2 ehliyeti aldım fakat pek motor tecrübem olmadı. Motorum yok. Ehliyeti isteyerek aldım ama sürüş yapmadım. Adana'da bir süre boş zamanım var ve ileride kendi motorumu kullanabilmek için biraz pişmem lazım. Ne tavsiye edersiniz? Benim aklıma sürücü okullarından ders almak geliyor fakat temin ettikleri motorlar uygun mudur? Çok ucuza bir motor almak mı ya da sürücü okulları yerine motoru olan birinden yardım almak mı? Gördüğünüz gibi konuya biraz fransızım.
Saygılar

Adana İl Temsilcisi
Hayırlı cumalar :rendeer: Bora abi geldimi senin motor ?

geldi geldi ethemciğim,bugün onunla uğraştık,montajı,çanta demiri vs.::haapppy:

Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım ve bir konuda tavsiyelere ihtiyacım var. Birkaç yıl önce A2 ehliyeti aldım fakat pek motor tecrübem olmadı. Motorum yok. Ehliyeti isteyerek aldım ama sürüş yapmadım. Adana'da bir süre boş zamanım var ve ileride kendi motorumu kullanabilmek için biraz pişmem lazım. Ne tavsiye edersiniz? Benim aklıma sürücü okullarından ders almak geliyor fakat temin ettikleri motorlar uygun mudur? Çok ucuza bir motor almak mı ya da sürücü okulları yerine motoru olan birinden yardım almak mı? Gördüğünüz gibi konuya biraz fransızım.
Saygılar

5-6 sayfa önce de benzer bir soru sorulmuştu,eğitim veren bir arkadaşımızın yerini tarif etmiştik isterseniz bir bakın.

Bora Abi Hayırlı olsun yeni makina. Allah kaza , Bela vermesin güle , güle bin abi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------

Motosikleti: TVS APACHE RTR 150(2011) Hemende Etiketi yapmış haaa :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------

hayırlı olsun bora abi .

ismail abi Senin kapının önünda duran asya 200cc lik cross u da bana versene. Kymco süper 8 2011 model motorum var onunla takas edelim

Bora abi yeni TVS APACHE RTR 150(2011) marka ve modelli motosikletin hayırlı olsun güle güle kullan en kısa zamanda izlenimlerini bekliyoruz

resim deneme

1zcj0qc.jpg

iyi geceler

5-6 sayfa önce de benzer bir soru sorulmuştu,eğitim veren bir arkadaşımızın yerini tarif etmiştik isterseniz bir bakın.

teşekkürler arıyorum şimdi mesajları

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:20 ----------

geldi geldi ethemciğim,bugün onunla uğraştık,montajı,çanta demiri vs.::haapppy:

Son 10-11 sayfaya baktım fakat bilgi bulamadım. Sadece bir arkadaş eldiven kask ceket sorusu sormuş ona da markalar söylenmiş

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.

atikmotor (ismailciğim),jönysf (yusufcuğum),ahmetnr (ahmetciğim ve senin nezdinde tüm ceyhanlı dostlarım,ethemhancığım iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.yüce ALLAH,hiç birimize kaza-bela vermesin.

trz0,carrefourdan real yönüne giderken,otoban köprüsünün altından geçer geçmez,shell petrole gelmeden sağda ÇUKUROVA MOTOR var.zaten önünde motorları görürsünüz.scooterla başlatıp-vitesli motorla eğitim veriyorlar.orada şengül hanım ve taner bey var.bu işi profesyonelce yapıyorlar.eğer giderseniz,benden selam söyleyin,ilgilenirler.bu arada benim adım BORA KARAKAŞ.

::159::boracığım herşey gönlünce olsun güle güle kullan canimmm:rendeer:en yakın zamanda seninde kuyruğunu doğlutmayı nasip eder BANA işşallahhhhhh maşellahhhhh.severim ben senin kuyruğunu,muyruğunu,suyruğunu,seyruğunu,xeyroğunu::hakem1::::140::::140::::142::::142::imzamıda atim senin kuyruğuna::pala::::pala::

günaydın dostlarım.
trz0,carrefourdan real yönüne giderken,otoban köprüsünün altından geçer geçmez,shell petrole gelmeden sağda ÇUKUROVA MOTOR var.zaten önünde motorları görürsünüz.scooterla başlatıp-vitesli motorla eğitim veriyorlar.orada şengül hanım ve taner bey var.bu işi profesyonelce yapıyorlar.eğer giderseniz,benden selam söyleyin,ilgilenirler.bu arada benim adım BORA KARAKAŞ.

Peki teşekkür ederim söylerim :)

Adana İl Temsilcisi
::159::boracığım herşey gönlünce olsun güle güle kullan canimmm:rendeer:en yakın zamanda seninde kuyruğunu doğlutmayı nasip eder BANA işşallahhhhhh maşellahhhhh.severim ben senin kuyruğunu,muyruğunu,suyruğunu,seyruğunu,xeyroğunu::hakem1::::140::::140::::142::::142::imzamıda atim senin kuyruğuna::pala::::pala::

teşekkürler kardeş.ama kuyruk doğrultmayı ADANA MT.ye öğreten sevgili (fazer)muzaffer kardeşimin,kendisinin ne zaman kuyruk doğrultacağı ise tüm ADANA MT. tarafından sabırsızlıkla beklenmektedir.::dalga::::koop::

teşekkürler fuatcığım.

yeni motorumun resimleri:
2uonnk3.jpg

669pug.jpg

2vamwp4.jpg

Muzaffer amca'nın (Fazerr) Özel sektör yöneticileri ve hava kuvvetlerınden destek alarak düzenledi Adana Mt 1. Geleneksel bezelye ayıklama etkinliginin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim :queen::queen: Bu etkinlik her haftasonu gerçekleşecektir katılmak isteyenlerın muzaffer beyle irtibata geçmesi rica olunur :queen::queen::mrgreen:

nd1me1.jpg

2nlwe42.jpg

Yarın gezide görüşmek üzere hayırlı akşamlar :cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar