Hayırlı cumalar :rendeer: Bora abi geldimi senin motor ?
Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım ve bir konuda tavsiyelere ihtiyacım var. Birkaç yıl önce A2 ehliyeti aldım fakat pek motor tecrübem olmadı. Motorum yok. Ehliyeti isteyerek aldım ama sürüş yapmadım. Adana'da bir süre boş zamanım var ve ileride kendi motorumu kullanabilmek için biraz pişmem lazım. Ne tavsiye edersiniz? Benim aklıma sürücü okullarından ders almak geliyor fakat temin ettikleri motorlar uygun mudur? Çok ucuza bir motor almak mı ya da sürücü okulları yerine motoru olan birinden yardım almak mı? Gördüğünüz gibi konuya biraz fransızım.
Saygılar
hayırlı olsun bora abi .
geldi geldi ethemciğim,bugün onunla uğraştık,montajı,çanta demiri vs.::haapppy:
5-6 sayfa önce de benzer bir soru sorulmuştu,eğitim veren bir arkadaşımızın yerini tarif etmiştik isterseniz bir bakın.
geldi geldi ethemciğim,bugün onunla uğraştık,montajı,çanta demiri vs.::haapppy:
5-6 sayfa önce de benzer bir soru sorulmuştu,eğitim veren bir arkadaşımızın yerini tarif etmiştik isterseniz bir bakın.
günaydın dostlarım.
trz0,carrefourdan real yönüne giderken,otoban köprüsünün altından geçer geçmez,shell petrole gelmeden sağda ÇUKUROVA MOTOR var.zaten önünde motorları görürsünüz.scooterla başlatıp-vitesli motorla eğitim veriyorlar.orada şengül hanım ve taner bey var.bu işi profesyonelce yapıyorlar.eğer giderseniz,benden selam söyleyin,ilgilenirler.bu arada benim adım BORA KARAKAŞ.
::159::boracığım herşey gönlünce olsun güle güle kullan canimmm:rendeer:en yakın zamanda seninde kuyruğunu doğlutmayı nasip eder BANA işşallahhhhhh maşellahhhhh.severim ben senin kuyruğunu,muyruğunu,suyruğunu,seyruğunu,xeyroğunu::hakem1::::140::::140::::142::::142::imzamıda atim senin kuyruğuna:ala:::
ala::