Selam arkadaşlar nasılsınız
Pazar günü hatay için bir organızasyon varmı geliyormusunuz...
arkadaşlar merhaba.tabi öğrenci insan olduğum için çok uçuk fiyatlı ürünler alamayacağım.bunları göz önünde bulundurursak acaba kullandığınız tavsiye ettiğiniz ceket kask eldiven vs var mı
viyana mt mi olm burası ne salça oluon adana mt ye cumartesiye kadar bişi yazdığını görmeyim tr ye iner inmez başlarsın yazmaya![]()
vay ethemhancığım demek c.tesi geliyorsun.
merhaba cavro,ekonomik ama koruma anlamında işe yarayacak,kaskta LS2,mont da PROHEL, öneririm.eldivenlerinde SKYCO veya MİNE gibi ekonomik olanları var.
teşekkürler tavsiyeler için göz gezdirdim biraz prohel aklıma yattı gibi
peki yazın siz neler kullanıyorsunuz
yani dayanılabilir kılan şeyler nelerdir bu adana sıcağını size![]()
Hatay gezisine gitmek isteyen ama hava yağmurlu gibi araba olsa da gitsek diyenler, Motoru olmayanlar yada küçük cc motorla yol çekemem diyenler ( yani ben) Benim az yakan çok kaçan 1.6 hdi 112 hp lik full donanımlı aracımla keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen varmı ? Pazargünki geziye gitmek istiyen varmı;? Dört kişilik yerim var :cherry:
Hatay gezisine gitmek isteyen ama hava yağmurlu gibi araba olsa da gitsek diyenler, Motoru olmayanlar yada küçük cc motorla yol çekemem diyenler ( yani ben) Benim az yakan çok kaçan 1.6 hdi 112 hp lik full donanımlı aracımla keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen varmı ? Pazargünki geziye gitmek istiyen varmı;? Dört kişilik yerim var :cherry:
ben ve iki misafirim var bu güzel teklifine hayır diyemiyeceğim:cat:lütfen şimdiden rezervasyonumu yap birde sakın benden birşey talep etme canım:bounce:madem misafirin olarak geliyorum tüm masraflarım senden:cat:aksi taktirde senin için iyi olmazr: sakın tahriklere ve bu konuda yazı yazanlara uyma benimde tepemi attırma okadarrrrrrrr:queen::queen:
jön yusuf ipince nazik teklifin için teşekkürler,motoru her zaman tercih ederim en azından artçı almıyorum bide cüzdanı nı evde unutanlarıama motorumu istesin hemen veririm, cüzdanımı asla
![]()
ethemnhan olm sesime gel arıyorum beni aradığın numarayı kadının biri almanca seksi bişiler söylüyor
herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları dilerim,
Abı turkıyeye gelene kadar konuşma demiştin ıhında geldim.... :mrgreen: :queen: