[Adana - MT]

pekı abi dedıgın gıbı olsun cuma gecesıne kadar hıcbırsey yazmıyorum sıze :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
Selam arkadaşlar nasılsınız

Pazar günü hatay için bir organızasyon varmı geliyormusunuz...

aliciğim,ben gelmeyi planlıyordum ama motorum yok.ama birkaç arkadaş gelecek diye biliyorum.

arkadaşlar merhaba.tabi öğrenci insan olduğum için çok uçuk fiyatlı ürünler alamayacağım.bunları göz önünde bulundurursak acaba kullandığınız tavsiye ettiğiniz ceket kask eldiven vs var mı

merhaba cavro,ekonomik ama koruma anlamında işe yarayacak,kaskta LS2,mont da PROHEL, öneririm.eldivenlerinde SKYCO veya MİNE gibi ekonomik olanları var.

viyana mt mi olm burası ne salça oluon adana mt ye cumartesiye kadar bişi yazdığını görmeyim tr ye iner inmez başlarsın yazmaya:)

vay ethemhancığım demek c.tesi geliyorsun.

saol cengiz abi fırsat buldugum ilk zaman sizlerle tanışmayı çook isterim...eger yolunuz tuzlaya düşerse buyrun gelin...her zaman beklerim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------

atik motordan ismail kardeşim senin gibi arkadaşları burda görmek bana çok keyif verdi,hoşgeldin...

akşam cengiz abime geçmiş olsun deyip nargileye kayacağım.
Çamlıkta 1 - 2 saat takılırım.
Görüşmek üzere

vay ethemhancığım demek c.tesi geliyorsun.

Evet abı mecbur gelmek zorunda kaldım.. Oturum iznim cıkmıs burdan alabılmek varken tüm türk ögrencılerı ankara konsolosluguna gonderıyorlar :pr: paskalya tatılıde vardı onunla bırlestırdım 21 gun adanada olacagım :cat:

merhaba cavro,ekonomik ama koruma anlamında işe yarayacak,kaskta LS2,mont da PROHEL, öneririm.eldivenlerinde SKYCO veya MİNE gibi ekonomik olanları var.

teşekkürler tavsiyeler için göz gezdirdim biraz prohel aklıma yattı gibi :)

peki yazın siz neler kullanıyorsunuz
yani dayanılabilir kılan şeyler nelerdir bu adana sıcağını size :)

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.:)

teşekkürler tavsiyeler için göz gezdirdim biraz prohel aklıma yattı gibi :)

peki yazın siz neler kullanıyorsunuz
yani dayanılabilir kılan şeyler nelerdir bu adana sıcağını size :)

aynı markaların yazlık ürünleride var.

Hatay gezisine gitmek isteyen ama hava yağmurlu gibi araba olsa da gitsek diyenler, Motoru olmayanlar yada küçük cc motorla yol çekemem diyenler ( yani ben :) ) Benim az yakan çok kaçan 1.6 hdi 112 hp lik full donanımlı aracımla keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen varmı ? Pazargünki geziye gitmek istiyen varmı;? Dört kişilik yerim var :cherry:

Adana İl Temsilcisi
Hatay gezisine gitmek isteyen ama hava yağmurlu gibi araba olsa da gitsek diyenler, Motoru olmayanlar yada küçük cc motorla yol çekemem diyenler ( yani ben :) ) Benim az yakan çok kaçan 1.6 hdi 112 hp lik full donanımlı aracımla keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen varmı ? Pazargünki geziye gitmek istiyen varmı;? Dört kişilik yerim var :cherry:

çok istiyordum gitmeyi,motorum da yokken iyi teklif ama pazar günü işim çıktı.:pr:

iyi akşamlar arkadaşlar...
Bu sabah geldim, ben yokken neler yaptınız bakim :mrgreen:

Cengiz kardeş, çok geçmiş olsun yaşadıklarını çok iyi anlıyorum :rendeer: umarım en kısa zamanda iyileşirsin :cat:

cengiz abim gecmiş olsun iş yogunlugundan nt giremiyordum naılsın şimdi tez zaamnda saglıgına kavuşursun inşlh :)

ben ve iki misafirim var bu güzel teklifine hayır diyemiyeceğim:cat:lütfen şimdiden rezervasyonumu yap birde sakın benden birşey talep etme canım:bounce:madem misafirin olarak geliyorum tüm masraflarım senden:cat:aksi taktirde senin için iyi olmaz:pr: sakın tahriklere ve bu konuda yazı yazanlara uyma benimde tepemi attırma okadarrrrrrrr:queen::queen:

herkeşe iyi geceler diliyorum iyi dileklerinizden dolayı tekrar teşekkürler,yarın neticeyi vercez haticeyi görcez inşallah,

etocum dış görünüş taş gibi ama iç taraf jelibom olmuş:)özledik la editörüm fotocum

muzocum sende hoşgeldin

jön yusuf ipince nazik teklifin için teşekkürler,motoru her zaman tercih ederim en azından artçı almıyorum bide cüzdanı nı evde unutanları:)ama motorumu istesin hemen veririm, cüzdanımı asla:)

ben ve iki misafirim var bu güzel teklifine hayır diyemiyeceğim:cat:lütfen şimdiden rezervasyonumu yap birde sakın benden birşey talep etme canım:bounce:madem misafirin olarak geliyorum tüm masraflarım senden:cat:aksi taktirde senin için iyi olmaz:pr: sakın tahriklere ve bu konuda yazı yazanlara uyma benimde tepemi attırma okadarrrrrrrr:queen::queen:

muzaffer abi süpersin. Ama yakıt almamız lazım araca o yüzden pamuk eller cebe gidecek :queen: Alaman usuli yani :bounce: benim aracım 100 km ye 7 lt dizel yakıyor ona göre :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:51 ----------

jön yusuf ipince nazik teklifin için teşekkürler,motoru her zaman tercih ederim en azından artçı almıyorum bide cüzdanı nı evde unutanları:)ama motorumu istesin hemen veririm, cüzdanımı asla:)

Kral Adamsın Abi Vesselam :cat:

ethemnhan olm sesime gel arıyorum beni aradığın numarayı kadının biri almanca seksi bişiler söylüyor

Adana İl Temsilcisi
hepinize günaydın,iyi hafta sonları dostlarım.:) salıya kadar yağışlı gösteriyor,anlaşılan bu hafta sonu da PTT.:pale:

herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları dilerim,

cengizim ne oldu tahlil/film sonuçları:doktor ''SON GÜNLERİNİ HUZUR İÇİNDE GEÇİRMENİ ''mi tavsiye etti.:queen:

Abı turkıyeye gelene kadar konuşma demiştin ıhında geldim.... :mrgreen: :queen:

vay ethemciğim,hoş geldin vatanına.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar