en son ben geldim gaiba herkesden çok özür diliyorum geçikdiğim için saygılar .
merhaba arkadaşlar büyük küçük demeden hepinizi çok özledim)) herkes iyidir umarım bu aralar hayırsızlık ettim fazlasıyla affınıza sığınıyorum
özellikle Bora abim senin affına sığınaraktan saygılarımı iletiyorum ilk toplantıda görüşmek üzere hoşçakalın.
en son ben geldim gaiba herkesden çok özür diliyorum geçikdiğim için saygılar .
herkese iyi akşamlar,yusufum müdürüm daha belli değil,6 tüp kan aldılar 3 adet film çektiler sanırım beni dizilerinde oynatacaklar yada dizlerindesonuçlar yarın çıkacak ama malesef yarın iş yerinden çağırdılar çarşamba günü kısmetse alıcam ak gt,kara gt meydana çıkacak ama doktorun dediği bişey zoruma gitti bundan sonra motora binemiyebilirsin dedi,bende kafama sık ama bunu benden isteme dedim,ne halin varsa gör o zaman dedi
sağol abim benim teşekkür ederim iyi niyetinden dolayı,yaşanacak varmış be abi yapacak bişey yok sadece biraz daha dikkat edeceğim
abi şu imzanı değiştirsen artık kızı kolda fazeri yolda falan,hayabusayı virajda kızı nerde seversen sev yane
sağol abim benim teşekkür ederim iyi niyetinden dolayı,yaşanacak varmış be abi yapacak bişey yok sadece biraz daha dikkat edeceğim
abi şu imzanı değiştirsen artık kızı kolda fazeri yolda falan,hayabusayı virajda kızı nerde seversen sev yane
herrkese merhaba.hayırlı haftalar dilerim. CEYHANIN GÜLÜ mustafammm neyaparsun