[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.:)

merhaba arkadaşlar büyük küçük demeden hepinizi çok özledim :))) herkes iyidir umarım bu aralar hayırsızlık ettim fazlasıyla affınıza sığınıyorum
özellikle Bora abim senin affına sığınaraktan saygılarımı iletiyorum ilk toplantıda görüşmek üzere hoşçakalın.

erdem merhaba.biz de seni özledik,toplantıda görüşürüz.:)

en son ben geldim gaiba herkesden çok özür diliyorum geçikdiğim için saygılar .

vay ismail hoşgeldin.senden haber bekliyorum,biliyorsun,ona göre.:)

hava süper. Ben tekire gidiyorum :d 50 adet ağaç ilaçlanıp, gübre atılacak :D

iyi akşamlar arkadaşlar,,, net bayagı sakin herkes okuyup cıkıyor herhalde iii geceler o zaman zzzzzzzzzzzzzzz

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Cengiz abi,
Bu günkü Balcalı ziyaretin sonrası umarım seni rahatlacak haberler alırsın.

herrkese merhaba.hayırlı haftalar dilerim. CEYHANIN GÜLÜ mustafammm neyaparsun

herkese iyi akşamlar,yusufum müdürüm daha belli değil,6 tüp kan aldılar 3 adet film çektiler sanırım beni dizilerinde oynatacaklar yada dizlerinde:)sonuçlar yarın çıkacak ama malesef yarın iş yerinden çağırdılar çarşamba günü kısmetse alıcam ak gt,kara gt meydana çıkacak ama doktorun dediği bişey zoruma gitti bundan sonra motora binemiyebilirsin dedi,bende kafama sık ama bunu benden isteme dedim,ne halin varsa gör o zaman dedi

herkese iyi akşamlar,yusufum müdürüm daha belli değil,6 tüp kan aldılar 3 adet film çektiler sanırım beni dizilerinde oynatacaklar yada dizlerinde:)sonuçlar yarın çıkacak ama malesef yarın iş yerinden çağırdılar çarşamba günü kısmetse alıcam ak gt,kara gt meydana çıkacak ama doktorun dediği bişey zoruma gitti bundan sonra motora binemiyebilirsin dedi,bende kafama sık ama bunu benden isteme dedim,ne halin varsa gör o zaman dedi

VAY BENİM ÇİLEKEŞ,İYİLİK ABİDESİ KARDEŞİM:rendeer: ULEN NEDİR BU SENİN ÇEKTİKLERİN BEE vallahi artık zoruma gidiyor neyaptında bu kadar çile çekiyorsun yahu:pr:tam rahat edeceğin yerde tövbe estafurullahhh.işşalah tez zamanda sağlığına kavuşursuda bizleri sevindirirsin canım arkadaşım benimmmmmm:rendeer::rendeer:

sağol abim benim teşekkür ederim iyi niyetinden dolayı,yaşanacak varmış be abi yapacak bişey yok sadece biraz daha dikkat edeceğim

abi şu imzanı değiştirsen artık kızı kolda fazeri yolda falan,hayabusayı virajda kızı nerde seversen sev yane

sağol abim benim teşekkür ederim iyi niyetinden dolayı,yaşanacak varmış be abi yapacak bişey yok sadece biraz daha dikkat edeceğim

abi şu imzanı değiştirsen artık kızı kolda fazeri yolda falan,hayabusayı virajda kızı nerde seversen sev yane

cengiz abim selamlar..... umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun :rendeer:

Cengiz abim geçmiş olsun nedir bu ya nerden çıktı dur hele.Daha seninle yol yapacaz kardeşim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 ----------

herrkese merhaba.hayırlı haftalar dilerim. CEYHANIN GÜLÜ mustafammm neyaparsun

Muzaffer abim iyi akşamlar.

valla bilmiyom mustafacım,sanada söz verdim cumartesi gelirim diye o gününüm acilde geçti sabah kalktığımda iki ayağımıda hissetmiyorum o günü yaşamak bile istemiyorum şu an daha iyiyim delik deşik ettiler hastanede ama bu sefer allahtan bişey çıkmazsa cumartesi çayını içmeye gelicem

ben yatar herkese iyi geceler dilerim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar