[Adana - MT]

Etemhan gidiş tarihin belli olmasına senin ve Babanın adına çok sevindim .Okulda başarılı olacağına inanıyorum .Seni çok özleyeceğiz.Yarın görüşürüz.

Motor almaman için inanılmaz derecede baskı görüyorum herkes üstüme geliyor :) yılmadım herkese inat bende bu motoru alacam .Arkadaşlar şehir dışından motoru alacam ama yanında 1 gün kalacağım dayım yarım saat bana yürüyen ölü olduğumu anlattı, motor sevdalılarına bakılan göz acaba nasıl toplumdan da dışlanacakmıyım ? neden herkes 5-10 güne kalmaz ölecek gözüyle bakıyor :)

Adana İl Temsilcisi
bora abi geçmiş olsun inşallah biran önce iş bulursun.

haydaaa ne oldu abi ayrıldın mı....

Bora bey geçmiş olsun neden, hiç hesapta yoktu yapacağım bir şey olursa lütfen ara.

BORA kardeş umarım en kısa zamanda iş bulursun :cat:

BORA abi sizin adınıza da üzüldüm inş. daha iyi bir yerde iş imkanı çıkar . :(

Bora abi geçmiş olsun.
İşyeri el değiştiriyor diyordun. Sanırım gerekçesi bu olsa gerek.
De diyelim Allah' tan hayırlısı.

hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim arkadaşlar.evet bizim iş yeri el değiştirdi.alan kişiler 2 ortaklar ve mısır çarşısında da dükkanları var.ortağın biri orada,biri de benim ordaydı.benim orada hem patronun hemde benim bulunmamı anlamsız ve masraf olarak gördüklerini belirterek,beni ve bir arkadaşı daha işten çıkarttılar.sağlık olsun,allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar diyorum.
ethemhancığım,senin adına çok sevindim.hayırlısı ile gider,okurda,ülkene,ailene faydan dokunur.evet seni özleyeceğiz.yarın akşam görüşmek üzere.

bora abi senin adına cok üzüldüm inşllh en kısa zamanda bundan daha iyi bir iş bulacagına inanıyorum.

selam motorsiklet tutkunu arkadaşlar...şahsen tanışmamış olsakda bora abi senin işden ayrılmana üzüldüm..benim başıma kötü bişeyler geldimii bundada bir hayır var derim...bundada vardır bir hayır bee abii sölediign gibi mevlam bir kapı kaparsa başka bir kapı acar.yüce ALLAHIM ilk önce saglık sıhhat versin...en kısa zamanda daha iyi iş bulman dilegiyle hoşçakal...

Ethemhan gidiş tarihin belli olmasına senin ve Babanın adına çok sevindim .Okulda başarılı olacağına inanıyorum .Seni çok özleyeceğiz.Yarın görüşürüz.

İyi dileklerin için teşekkür ederim Eray abi..Bende sizleri çook özleyeceğim:)

Yeğennn, gitmek mesele değil, mesele gidip adam gibi okumak...Yarin görüşürüz :cat:

Dayı meseleyi çözüp döneceğim hayırlısıyla :p:)

ethemhancığım,senin adına çok sevindim.hayırlısı ile gider,okurda,ülkene,ailene faydan dokunur.evet seni özleyeceğiz.yarın akşam görüşmek üzere.

Cok Tesekkur ederım Bora Abicim..

ethemhan sanada hayırlı yolculuklar arkadaşım...yüce mevlam zihin acıklıgı versin yeni okulunda başarılar dilerim...

Adana İl Temsilcisi
bora abi senin adına cok üzüldüm inşllh en kısa zamanda bundan daha iyi bir iş bulacagına inanıyorum.

selam motorsiklet tutkunu arkadaşlar...şahsen tanışmamış olsakda bora abi senin işden ayrılmana üzüldüm..benim başıma kötü bişeyler geldimii bundada bir hayır var derim...bundada vardır bir hayır bee abii sölediign gibi mevlam bir kapı kaparsa başka bir kapı acar.yüce ALLAHIM ilk önce saglık sıhhat versin...en kısa zamanda daha iyi iş bulman dilegiyle hoşçakal...

çok sağolun arkadaşlar.

herkese iyi akşamlar,boracım tekrardan geçmiş olsun,sıkma canını yarının neler getireceği belli olmaz,yapacağım bişey olursa alo demen yeter,

eto cm sevgili editörüm gitmene seviniyorum çünkü burda bir bok olmaz,oku hayatını kurtar yeğen yarın görüşmek üzere

Hakkında hayırlısı Bora Kaptan...:rendeer: bugüne kadar ekmeğini onlar mı veriyordu...Rızık Allah dan...

oh oh ooooh,birkaç gündür geciktiydi,merak içindeydik nerede kaldı diye.(bunun yanına koyacak resim ne yazık ki sağ tarafta ki resimlerin içinde yok)

MERHABA ARKADAŞLAR,
HAYIRLI İŞLER,
AKŞAM İNSİYATİF SANAT CAFE' DE GÖRÜŞMEK ÜZERE. :cat:

Bora abi,
Sağ tarafta resim yoksa sen çizseydin ya.
Sende resim kabiliyeti vardı. Konuştursaydın becerini.:queen:

Adana İl Temsilcisi
maden öyle işte resimliyorum.bu gidişle artık bunlara bineceğiz.
29ncfip.jpg

bize bunu layık görenlere,ben de bunu layık görüyorum.
s13t7c.jpg
[
herhalde artık bunlara binebileceğiz.
316omrd.jpg

zin0qe.jpg

Bora abi,
Yine döktürdün. Teyzemin hareketi tüm mağdurların hislerine tercüman oluyor.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar