[Adana - MT]

Günaydın ciğerlerim :cat:

Eeeee, başka isteğiniz varmı? CD ler çanakkale katılımcılara mahsustur. Fotoları çok görmek isteyen varsa, evime buyursun misafirim olsun birlikte izleyebiliriz, gelende eşşek değil ya hoşgeldin hediyesini getirir artık :p :mrgreen:

Muzaffer,
Sen mangalı yaktıysan gelende herhalde eşşek değil, maydonozunu, ekmeğini alır gelir.:mrgreen:

ulen siboplarrrrr.cd versen neolur vermesen neolur.:pr::pr:akşama çamlıkta görüşürüz:cat:bana işiniz düşerse hepinizi meletirim ona göreee:bounce:benim yokluğumda lütfen benimle ilgili yorum yapmayın:queen:bana özel davranışı kendinize mal etmeyin:bounce:taklitlerimden sakınınız lütfennnn:pr:beni bora ile mukayese etmeyin yoksa otobanda kabusunuz olurum ülennnnnn:queen:akşama hepinizin ciğerlerini sökeceyimmmm.ciğerlerim benimmmmm:rendeer:

ulen siboplarrrrr.cd versen neolur vermesen neolur.:pr::pr:akşama çamlıkta görüşürüz:cat:bana işiniz düşerse hepinizi meletirim ona göreee:bounce:benim yokluğumda lütfen benimle ilgili yorum yapmayın:queen:bana özel davranışı kendinize mal etmeyin:bounce:taklitlerimden sakınınız lütfennnn:pr:beni bora ile mukayese etmeyin yoksa otobanda kabusunuz olurum ülennnnnn:queen:akşama hepinizin ciğerlerini sökeceyimmmm.ciğerlerim benimmmmm:rendeer:

Amca sana BERBER diye bilirmiyim :p

Adana İl Temsilcisi
Günaydın arkadaşlar,

Akşamki toplantıda adaşımın sinirlenmesi ve açıklamaları gereği sakal olayın patenti kendisinde olduğu anlaşılmıştır o nedenle bundan sonra SAKAL mevzularından adaşıma küçük bir sakal bırakma kaydı ile SAKAL ı kullanma yetkisi verilecektir. İlgili arkadaşlara duyrulur...

bis184.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar