gördün mü bak.
Günaydın ciğerlerim :cat:
Eeeee, başka isteğiniz varmı? CD ler çanakkale katılımcılara mahsustur. Fotoları çok görmek isteyen varsa, evime buyursun misafirim olsun birlikte izleyebiliriz, gelende eşşek değil ya hoşgeldin hediyesini getirir artık:mrgreen:
Muzaffer,
Sen mangalı yaktıysan gelende herhalde eşşek değil, maydonozunu, ekmeğini alır gelir.:mrgreen:
ulen siboplarrrrr.cd versen neolur vermesen neolur.r:
r:akşama çamlıkta görüşürüz:cat:bana işiniz düşerse hepinizi meletirim ona göreee:bounce:benim yokluğumda lütfen benimle ilgili yorum yapmayın:queen:bana özel davranışı kendinize mal etmeyin:bounce:taklitlerimden sakınınız lütfennnn
r:beni bora ile mukayese etmeyin yoksa otobanda kabusunuz olurum ülennnnnn:queen:akşama hepinizin ciğerlerini sökeceyimmmm.ciğerlerim benimmmmm:rendeer:
Amca sana BERBER diye bilirmiyim![]()
Ne berberi be,
Muzaffer abim MEZOSLİM gibi hertürlü kıldan tüyden kurtulmaya birebir.:mrgreen:
Amca sana BERBER diye bilirmiyim![]()
Ne berberi be,
Muzaffer abim MEZOSLİM gibi hertürlü kıldan tüyden kurtulmaya birebir.:mrgreen:
Ama dikkat edersen hep sakaldan bahsediyor, hiç kıldan tüyden bahsetmiyor :mrgreen: :queen:
konuşun konuşun,akşam gelecekmiş(izin alabilirse).valla defterinizi dürer.:queen:
Eeeee, başka isteğiniz varmı? CD ler çanakkale katılımcılara mahsustur. Fotoları çok görmek isteyen varsa, evime buyursun misafirim olsun birlikte izleyebiliriz, gelende eşşek değil ya hoşgeldin hediyesini getirir artık:mrgreen: