[Adana - MT]

Günaydın gençler....:rendeer:

Etheman, ne kadan güzel yayınlamışsın resimleri ellerine sağlık :cat: ama ben resimlerin tamamını istiyorum, yarin akşam bana getirebilirmisin ?

Günaydın gençler....:rendeer:

Etheman, ne kadan güzel yayınlamışsın resimleri ellerine sağlık :cat: ama ben resimlerin tamamını istiyorum, yarin akşam bana getirebilirmisin ?

Bedelini ödersen neden olmasın.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 ----------

Merhaba arkadaşlar,
Gezi katılımcısı Serhat beyin Bodrum' dan tüm dostlara selamı var. Hala turu tamamlayıp dönemedi. Dönüşü muhteşem olacak gibi.:cherry:

Adana İl Temsilcisi

sakal mı diyorsun yani:queen:

Merhaba arkadaşlar,
Gezi katılımcısı Serhat beyin Bodrum' dan tüm dostlara selamı var. Hala turu tamamlayıp dönemedi. Dönüşü muhteşem olacak gibi.:cherry:

serbest adamın hali başka,bodrum gecelerine akma işi hala bitmedi demekki:queen:

Yusuf abi, artık beni tanıman gerekiyor olman lazım, benim adım Muzaffer, aslında senin bana bir bedel vermen gerekmiyormu, iyi düşün istersen :queen:

Merhaba arkadaşlar,

Selamı gönderendende, iletende, aktarandanda allah razı olsun :rendeer:

Son düzenleme:
Bora abi,
Akşam Muzaffer (Fazer) abimle görüştüm. Hemen bulaşmış sakal işi ben ne yapayım.
Adam parfüm gibi hemen üzerine siniyor.:pr:

Bora kardeş, sendende çanakkale resimlerini istiyorum, bi zahmet çarşamba günü getirirsen sevinirim :cat:

Adana İl Temsilcisi
bence parça parça olacağına,bütün resimler biraraya toplanıp cd yapılırsa daha iyi olur kanaatindeyim.daha sonra geziye katılanlara çoğaltılıp verilebilir.

bence parça parça olacağına,bütün resimler biraraya toplanıp cd yapılırsa daha iyi olur kanaatindeyim.daha sonra geziye katılanlara çoğaltılıp verilebilir.

haklısın :cat: sen yusuf abiden resimleri al bize bir CD çıkar kopyalaması bana ait :mrgreen: yada küçük bir sakal karşılığında tüm hizmeti ben verim :queen:

Adana İl Temsilcisi
tamam o zaman,yusuf kardeş,rica etsem,yarın akşam sizdeki resimleri cd ye basıp getirebilirseniz,ben alır bendekileri de ekler tam bir cd yaparım.sonra da muzaffere veririz o 8 tane çoğaltır.

tamam o zaman,yusuf kardeş,rica etsem,yarın akşam sizdeki resimleri cd ye basıp getirebilirseniz,ben alır bendekileri de ekler tam bir cd yaparım.sonra da muzaffere veririz o 8 tane çoğaltır.

Tamamda, senin matematiğin zayıf galiba. Ben sadece 4 CD çoğaltacam, herhalde eşlerede ayrıca CD yapmıyacam değilmi :mrgreen:

Senin sakal traşın bana ait.:p

Abi utandırdın beni ::utangac: Ne zaman berberine gidim :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi geceler diyeyim bari,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar