Günaydın gençler....:rendeer:
Etheman, ne kadan güzel yayınlamışsın resimleri ellerine sağlık :cat: ama ben resimlerin tamamını istiyorum, yarin akşam bana getirebilirmisin ?
Bedelini ödersen neden olmasın.:queen:
sakal mı diyorsun yani:queen:
Merhaba arkadaşlar,
Gezi katılımcısı Serhat beyin Bodrum' dan tüm dostlara selamı var. Hala turu tamamlayıp dönemedi. Dönüşü muhteşem olacak gibi.:cherry:
Bedelini ödersen neden olmasın.:queen:
Merhaba arkadaşlar,
Gezi katılımcısı Serhat beyin Bodrum' dan tüm dostlara selamı var. Hala turu tamamlayıp dönemedi. Dönüşü muhteşem olacak gibi.:cherry:
Bora abi,
Akşam Muzaffer (Fazer) abimle görüştüm. Hemen bulaşmış sakal işi ben ne yapayım.
Adam parfüm gibi hemen üzerine siniyor.r:
bence parça parça olacağına,bütün resimler biraraya toplanıp cd yapılırsa daha iyi olur kanaatindeyim.daha sonra geziye katılanlara çoğaltılıp verilebilir.
haklısın :cat: sen yusuf abiden resimleri al bize bir CD çıkar kopyalaması bana ait :mrgreen: yada küçük bir sakal karşılığında tüm hizmeti ben verim :queen:
tamam o zaman,yusuf kardeş,rica etsem,yarın akşam sizdeki resimleri cd ye basıp getirebilirseniz,ben alır bendekileri de ekler tam bir cd yaparım.sonra da muzaffere veririz o 8 tane çoğaltır.
Senin sakal traşın bana ait.![]()
Tamamda, senin matematiğin zayıf galiba. Ben sadece 4 CD çoğaltacam, herhalde eşlerede ayrıca CD yapmıyacam değilmi
Fotolar hiçbir zaman açılmıyor; bizlerede CD çoğaltın :cat: