[Adana - MT]

herkese hayırlı günler 150 zc min peşinatını verdim kısmetse bu p.tesi alacağım yalnız forumda bi iki yerde gördüğüm kadarıyşla yıl olarak 2007-2006 model olarak yazacakmış ruhsatta benm aklım buna takıldı acaba bi problem yaşarmıyım? yorumlarınızı alırsam benim için çok iyi olacak

slm adanalı arkadaslar ben kahramanmarasdan bektas gv250 kullanmaktayım.CAMGOZden aldıgım zıncırım cakma cıkdı yanı ıstedıgım ozellıklerde bır zıncır degılde telefonla konustugum camgoz yetkılılerı ıstedıgım ozellıklerde yollayacakdı ama nerdeee

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm adanalı arkadaslar ben kahramanmarasdan bektas gv250 kullanmaktayım.CAMGOZden aldıgım zıncırım cakma cıkdı yanı ıstedıgım ozellıklerde bır zıncır degılde telefonla konustugum camgoz yetkılılerı ıstedıgım ozellıklerde yollayacakdı ama nerdeee

valla bende camgöz ticaret in yerini merak ediorum.sevgili adanalı abilerime duyrulur.bikaçgün önce adana da bulundum ve metro yu kullandım siz danalılar bilirsiniz diye düşünüyorum,yüreğirden bindim metroya ve fatih isimli metro istasyonunu geçerken sağ tarafa bi baktım orda küba motor ve camgöz ticaret yazan yeri gördüm o metro istasyonunun bulunduğu veya şöle söliyim camgöz ticaretin yeri tam olrk nerede adanada. şans eseri camgöz ticaretin yerini öğrendimmi bilmiorum yoksa bikaç tane mi camgöz ticaret var adanada ben onlardan bitanesini mi gördüm...bana ve chemistry nickli arkadaşa yardımcı olursanız sevinirim.:cat:

Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar,dün 22:30 sularında kenan evren bulvarında pazarın oradaki parktan taraftaki yolda refüje yakın şeritte ilerliyordum hızım 40 km falandı birden önüme yaşlı bir amca çıktı frene bassamda etkisi olmadı ondan sonraki anları zaten çok az hatırlıyorum anlatılanlara göre havada takla atmışım.Şu anda durumum o kadar kötü değil ayak başparmağımda kırık omuzlarımda sıyrıklar ve yüzümün de sol tarafında asfalta sürtünmekten dolayı sıyrıklar var.Kask yarım kasktı alttanda bağlıydı ama o kadar şiddetli çarpmışımki başımı kask fırlamış.Amcanın sol omzunda kırık var hayati tehlikesi yok.Görgü tanıkları hatayı amcada buluyorlar herkes beni öyle görünce direk öldüm zannetmiş.Trafik raporu 2 mizide suçlu buldu amcaya bana görüpte yol vermemekten banada hızlı gitmekten dolayı(30 metre uzakta bulunmş motorsiklet benden buna bağlı olarak hızlı gittiğimi söylüyorlar).Neyse herkese kazasız sürüşler çok dikkatli olalım ne zaman ne olacağı belli olmuyor..Hayatımı kurtaran kasktı yoksa başım patlardı.

Adana İl Temsilcisi
Günaydın Millet :cat:

SELO kardeş geçmş olsun, allah beterinden korusun :rendeer:

Bora kardeşşş, bizim için hava durumu önemlimiki, şahsen her havada gitmeye hazırım :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
eee ben havadan sorumlu devlet bakanı,sen rotadan sorumlu devlet bakanı...:queen:

gunaydın arkadaslar
mirac kandiliniz kutlu olsun
cengiz tebrikederim allah devamını erdirsin :rendeer:
iş yogunlugundan anca girdim. geziye gidecek arkadaslara simiden iyi yolculuklar dilerim:cherry:

Arkadaşlar merhaba,
Siz ve değerli aileleriniz ve tüm islam aleminin Miraç kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 ----------

Günaydın Millet :cat:

SELO kardeş geçmş olsun, allah beterinden korusun :rendeer:

Bora kardeşşş, bizim için hava durumu önemlimiki, şahsen her havada gitmeye hazırım :mrgreen:

Muzaffer kardeşim,
Yeterki bizim havamız yerinde olsun gerisi kolay değilmi?:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 ----------

gunaydın arkadaslar
mirac kandiliniz kutlu olsun
cengiz tebrikederim allah devamını erdirsin :rendeer:
iş yogunlugundan anca girdim. geziye gidecek arkadaslara simiden iyi yolculuklar dilerim:cherry:

Fuat bizi gaza getirip sonra ektin ya,
Canın sağolsun. Bari imtehandan geçte tesellimiz olsun.:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:31 ----------

günaydın arkadaşlar.

selo001,geçmiş olsun,aman biraz daha dikkat.

ÇANAKKALE YOLCULARI İÇİN ANTALYA HAVA DURUMU:4 ayrı siteden.hava AMPUL GİBİ::biggrinn::haapppy:::xblink::

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=MANAVGAT

http://www.weatheronline.co.uk/Turkey/Antalya.htm

http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=antalya&wuSelect=WEATHER

http://www.havadurumu.com.tr/turkiye/antalya_hava_durumu/

Bora abi,
Hava bir yana, ekleme ve çıkarmalarda son değişikliği yarın öğleden sonra konuşalım. Otel rezervasyon değişikliklerini netleştirmek lazım.
:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:34 ----------

Seloo001,
Geçmiş olsun, bence kapalı kask kullanmaya gayret et.:rendeer:

herkese günaydın,
tüm motorcu ve islam aleminin miraç kandilini kutlarım

3 gündür internetim yoktu yani kestirdim, az önce uydu net bağlattım artık yayındayım,akşam gelemedim misafirlerim vardı 23:15 de gittiler o saatte kimse kalmamıştır diye gelmedim,çanakkale yolcularına şimdiden hayırlı yolculuklar,kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..::149::

Miraç Kandilinizi Kutlarım Millet

3 gündür internetim yoktu yani kestirdim, az önce uydu net bağlattım artık yayındayım

Sende doğru yolu bulmuşsun :cat: TürkTelekom (pek Türk'ü kalmadı) kazıklamasına son vermişsin...

Geziye gideceklere hayırlı yolculuklar; bende o tarihlerde Trakya'da olacağım; kimbilir karşılaşırız :wiinkk:

şimdilik bir sıkıntı yok zaferim,hem diğerinden daha hızlı gibi geldi,şiddetle tavsiye ederim sınırsız 29 tl birde 2 sene kablo tv parası vermiyeceğim oda cabası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar