[Adana - MT]

Maşallah, maşallah. Bende son gaz para giriktiriyorum yeni motorum için :rendeer: Bora abi, Farınız ve yolunuz açık olsun Allaha emanet olun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın arkadaşlar.hepinize çanakkaleden selamlar.

çanakkale ekibine kazasız belasız sürüşler inşallah...:cat::rendeer:

Maşallah, maşallah. Bende son gaz para giriktiriyorum yeni motorum için :rendeer: Bora abi, Farınız ve yolunuz açık olsun Allaha emanet olun.

yusuf abi 250 comet ten sonraki model nolacak 600 lük falan mı yoksa:cat:şimdiden hayırlı olsun:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben iyiyim abi diğer ciğerlerden ses soluk yok,sen nasılsın görmeyeli

Gunaydın adana mt.. Canakkaleden herkescıklere selam 25 dk sonra kaz daglarındakı festıvale dogru harekete gecıyoruz ordanda eskısehıre bu gece orada konaklıcagız hersey yolunda sevgıler selamlar..

Eskişehir'den tüm dostlarıma iyi akşamlar dilerim. Bizi merak edenlere ,seyahatimiz sorunsuz devam etmekte , kısmet olursa yarın Kayseri'ye devam edecez...

Herkeslere iyi akşamlar...Çanakkale ekibi sag sağlım döndü. Resimler için biraz sabrımızı rica edecez, cunku o kadar çok cektikki Eteman ancak ayaklayip fotoroman yapacak:))
Bizi izlemeye devam edin...

Çok şükürabi sağ salim geldiniz . Bugün sizi gördüm önümden muzaffer abi ve yusuf abi geçti fırtana gibi :) tekirde karsambaç çının önundeydim :)

Herkeslere iyi akşamlar...Çanakkale ekibi sag sağlım döndü. Resimler için biraz sabrımızı rica edecez, cunku o kadar çok cektikki Eteman ancak ayaklayip fotoroman yapacak:))
Bizi izlemeye devam edin...

hoşgeldiniz.kazasız belasız sorunsuz geziyi bitirmenize sevindik.artık teferruatı resimler den ve sizlerden dinleriz önemli olan sorunsuzca gelmeniz tekrardan hoşgeldiniz :rendeer::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar