[Adana - MT]

hoşgeldiniz...

kısmet olursa bende bundan sonra adanalı sayılırım en az 3 yıl boyunca

hoşgeldiniz, biraz kendinizi tanıtırsanız seviniriz

Herkeslere iyi akşamlar...Çanakkale ekibi sag sağlım döndü. Resimler için biraz sabrımızı rica edecez, cunku o kadar çok cektikki Eteman ancak ayaklayip fotoroman yapacak:))
Bizi izlemeye devam edin...

cümleten hoşgeldiniz arkadaşlar:rendeer: izlemeye devam ediyoruz:queen:

ben mehmet yüksel
rehber öğretmenim.
askerliği bitirip geldim
tayin istedim yüreğirde koza ilköğretim okulu geldi.
kısmetse ağustos başında giriş için ve ev tutmak için gelecem Adana'ya

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkeslere iyi akşamlar...Çanakkale ekibi sag sağlım döndü. Resimler için biraz sabrımızı rica edecez, cunku o kadar çok cektikki Eteman ancak ayaklayip fotoroman yapacak:))
Bizi izlemeye devam edin...

sağ salim döndünüz kazasız belasız o yeter:cat:gezi raporunu büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz adana(mt) ailesi olarak...tüm ekibe slm lar...:rendeer:

Çanakkale gezisine katılan arkadaşlar kazasız belasız gelmenize çok sevindim . ama sanıyorum yorgunluk vardır.tüm arkadaşlara hayırlı haftalar.

Merhaba arkadaşlar,
9 Günlük gezimizi sağ sağlim, sorunsuz ve son derece keyifli olarak tamamlayarak döndük. Foto çekiminin büyük bölümünü oğlum Ethemhan yaptığı için en kısa zamanda yüklemek için çaba harcayacağından eminim.
Gezi boyunca bizleri siteden ve yürekleri ile takip eden siz dostlarımıza gönülden teşekkür ederim. Bir dahaki gezilerde görüşmeyi ümit ediyorum.
:rendeer::cat:

çanakkale ekibine kazasız belasız sürüşler inşallah...:cat::rendeer:

yusuf abi 250 comet ten sonraki model nolacak 600 lük falan mı yoksa:cat:şimdiden hayırlı olsun:mrgreen:

Evet nasipse Kafamda bir kaç model var. Suzuki GSR 600, Yamaha FZ , HOnda cbf600. Bakalım artık nasibimizde hangisi var:queen::cat:

Herkescıklere selamlar :rendeer:

Sorunsuz bır sekılde gezıyı tamamladık cok sukur bıraz yorgunluk var ama tatlı yorgunluk olur okadar.:p Biliyorum sabırsızlıkla fotoları beklıyorsunuz sadece benım cektıgım foto sayısı tam olarak 1200 bunların ayıklanıp siteye konulması bıraz vaktimi alacak ama yükleyecegim en kısa zamanda sizi fazla bekletmeyecegim:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi akşamlar,
mehmet hocam hoşgeldiniz

çanakkale fatihleri hepiniz hoşgeldiniz,kazasız belasız döndüğünüze sevindim,çarşamba mümkünse görüşmeyelim:pyada ayrı oturalım,çanakkale ekibi ve ptt ekibi olarak:queen:

herkese iyi akşamlar çanakkale ekibi hoş geldiniz çarşamba günü çamlık buluşması olursa eğer allahtan bir mani çıkmassa bu gün aldığım motorumla bende gelmeyi istiyorum herkese iyi akşamlar kazasız sürüşler

herkese iyi akşamlar çanakkale ekibi hoş geldiniz çarşamba günü çamlık buluşması olursa eğer allahtan bir mani çıkmassa bu gün aldığım motorumla bende gelmeyi istiyorum herkese iyi akşamlar kazasız sürüşler
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler olsun inşallah

çanakkale gezginleri hepinizin keyifli gelmesine çokk sevindim.hoşgeldiniz:cat:.bende bugün geldim.sizleri özledim.işşallah çarçamba günü hasretle sizleri kucaklarım.ciğerlerim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar