[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
allahtan gün kalmadı,eğer biraz daha vaktimiz olsa yarı TR.turu olacak bu gezi.:p

Yuauf abi bak, VFR de sorun buymuş...

Arkadaşlar herkese tahminleri , önerileri için teşekkürler bugün itibariyle usta bütün bunlara neden olan küçücük bir devrenin küçücük bir soketinin içindeki kablonun eridiğini tespit etti arızayı yapar yapmaz motor maşallah canavar gibi eski haline döndü ama yinede tüm devre elemanlarına bağlantı noktalarına göz atıyor , nedeni ise zamanla parça ömrü bitiyor dedi , haklıda her parçanın bir ömrü wardır bu sokette kabloda olsa böyle ,sonuç olarak küçücük bir arıza kocaman sorunlara neden oluyor, usta tüm devre elemanlarını sökünce gördümki bazen çok pisken erinipte bsaınçlı suyla yıkadığımız motorlara kesinlikle böyle bir uygulama yapmamak gerekir motor her nekadar yalıtımlı sağlam olsa bile uzun vadede bu şekilde geri dönüş yapabiliyor kullanıcısına , okadar kabloyu devreyi üniteleri bir arada görüp bir an için bir damla suyun oralara gidebileceğini düşündükten sonra kesin kararımı aldım basınçlı suyla yıkamak yok , sorun büyük değil fakat çok daha büyük problemler açabilirdi.......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------

elektrik tesisatının yoğun olduğu bölgeler radyatörlerin üst kısımlarında toplandığı için özellikle sıcak havalarda , motorun fan açtığı zamanlarda( ki ben fansız bir an bile şehir içinde dolaştığımı hatırlamıyorum) zamanla devrede bu tip sıcaklık kaynaklı sorunlar olabiliyormuş , fakat bu durum her tip motor için geçerli dedi , buradan vfr almak isteyen arkadaşlarında gözlerini korkutmayalım:)

Yuauf abi bak, VFR de sorun buymuş...

Sağolasın,
Ama sorun VFR' de değil, bence parçaların zamana karşı yenik düşmelerinde. Yani kullanıcı arkadaşında dediği gibi tüm motor kullanıcılarının zaman içerisinde karşılaşabilecekleri bir şey.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 ----------

allahtan gün kalmadı,eğer biraz daha vaktimiz olsa yarı TR.turu olacak bu gezi.:p

Bora abi,
Zamanı doğru ve en verimli kullanmak için ne yapabiliriz diyorum.:mrgreen:
Tüm çabam o yönde.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 ----------

Arkadaşlar,
Merhaba,
Hayırlı işler,
Hayırlı Cumalar.

Sağolasın,
Ama sorun VFR' de değil, bence parçaların zamana karşı yenik düşmelerinde. Yani kullanıcı arkadaşında dediği gibi tüm motor kullanıcılarının zaman içerisinde karşılaşabilecekleri bir şey.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 ----------

Bora abi,
Zamanı doğru ve en verimli kullanmak için ne yapabiliriz diyorum.:mrgreen:
Tüm çabam o yönde.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 ----------

Arkadaşlar,
Merhaba,
Hayırlı işler,
Hayırlı Cumalar.

Aynı fikirdeyim :cat::cat::cat:

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.
hadi bakalım,haftaya bugün,bu saatlerde inşallah yola çıkmış olacağız.::haapppy:::biggrinn

Günaydın yol arkadaşlarım :cat:

Evet beyler son haftaya girmiş bulunmaktayız, herkes hazırlıklarına tamamlasın, vay cüzdanımı unuttum, vay diş fırçasını unuttum, vay şortumu unuttum, vay peruğumu unuttum diye bahaneler duymak istemiyorum :bounce:
İlgili arkadaşlara duyrulur :mrgreen:

Gunaydın Adana Mt Güzel Hafta Sonlarıı:rendeer:
Günaydın yol arkadaşlarım :cat:

Evet beyler son haftaya girmiş bulunmaktayız, herkes hazırlıklarına tamamlasın, vay cüzdanımı unuttum, vay diş fırçasını unuttum, vay şortumu unuttum, vay peruğumu unuttum diye bahaneler duymak istemiyorum :bounce:
İlgili arkadaşlara duyrulur :mrgreen:

Abi hepsini anladımda şu peruk işini anlamadım ben yaa kime niye lazım olacakki peruk :silent::p

Merhaba arkadaşlar,
Pazar akşam çamlıkta görüşmek üzere.
İşi olmayanlar erken gelsin. Gezi için Otel alternatiflerini gözden geçirelim.

ban_3.jpg

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN PEYNİR EKMEK YEMEYİN:cherry:
motosklet net sayesinde çok güzel insanlarla tanıştım ama bu insanların içerisinde 01-01-09 tarihinde güzel bir yılbaşı gecesi Cengiz abimin evinde Muzaffer abimin sayesinde :p görüp de aşık oldugum bitanem Gülden'imle

YURT MH. 167 SOK. TALİH APT. ALTI (mavi bulvar gizerler arkası,carrefour expres marketin karşı tarafına düşüyor)
10-07-2010 cumartesi
saat:20:00 'de nişan törenimiz var tüm dostlarımı davet etmekden mutluluk duyarım.duyanlar duymayanlara iletsin :p .
Kısmet tam da çanakkale gezisine denk geldi ama sağlık olsun...
Şimdiden yola çıkacak arkadaşlara kazasız belasız güzel bir gezi dileklerimle nişan törenimize gelebilen de gelmeyende sağolsun hepinizi seviyorum görüşmek dilegiyle
:rendeer::rendeer:

Abi allah tamamına erdirsin ama tarih aynen dedigin gibi çanakkale gezisinde olacagımız tarih:pale: Gelemicegim için çok üzgünüm kucak dolusu mutluluklar.:rendeer::rendeer:

Cengizim Allah tamamına erdirsin, kısmet nerede bekler, nerede karşına çıkar bilinmez

yengenin durumu malüm, bir sıkıntımız olmazsa geliriz inşallah.

şimdiden hayırlı olsun:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.

cengiz ve gülden'e,kucak dolusu sevgiler,ALLAH tamamına erdirsin.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar