Arkadaşlar herkese tahminleri , önerileri için teşekkürler bugün itibariyle usta bütün bunlara neden olan küçücük bir devrenin küçücük bir soketinin içindeki kablonun eridiğini tespit etti arızayı yapar yapmaz motor maşallah canavar gibi eski haline döndü ama yinede tüm devre elemanlarına bağlantı noktalarına göz atıyor , nedeni ise zamanla parça ömrü bitiyor dedi , haklıda her parçanın bir ömrü wardır bu sokette kabloda olsa böyle ,sonuç olarak küçücük bir arıza kocaman sorunlara neden oluyor, usta tüm devre elemanlarını sökünce gördümki bazen çok pisken erinipte bsaınçlı suyla yıkadığımız motorlara kesinlikle böyle bir uygulama yapmamak gerekir motor her nekadar yalıtımlı sağlam olsa bile uzun vadede bu şekilde geri dönüş yapabiliyor kullanıcısına , okadar kabloyu devreyi üniteleri bir arada görüp bir an için bir damla suyun oralara gidebileceğini düşündükten sonra kesin kararımı aldım basınçlı suyla yıkamak yok , sorun büyük değil fakat çok daha büyük problemler açabilirdi.......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------
elektrik tesisatının yoğun olduğu bölgeler radyatörlerin üst kısımlarında toplandığı için özellikle sıcak havalarda , motorun fan açtığı zamanlarda( ki ben fansız bir an bile şehir içinde dolaştığımı hatırlamıyorum) zamanla devrede bu tip sıcaklık kaynaklı sorunlar olabiliyormuş , fakat bu durum her tip motor için geçerli dedi , buradan vfr almak isteyen arkadaşlarında gözlerini korkutmayalım