Şuan İtibariyle Regal Raptorumu Satmış BulunmaktayımAma Alan Arkadaşın Motor Sürmeyi 30 Dk Önce Ögrenmesi Ve Pazartesi Motosikletle Antalyaya Gidecegini Ögrenmem Beni Biraz Üzdü Umarım Kötü Birşeye Sebebiyet Vermem...:silent:
abi sahilden giderse ora biraz karışık baya bir tecrübe istiyor ora ama konya üzeri giderse heleki bu mevsimde sakin olur ordan 150 km kadar uzak ama yollar güzel.
Ethemhan hayırlı olsun, gönlüne göre birşeyler alırsın umarım.
İso günaydın.
Güneydın....
sen buralara gelirmiydin :cyclopsan
tüm mt ye güzel günler hayırlı cumalar. etemhan hayırlı olsun allah senin ve herkesin gönlüne göre versin.:wiinkk:
Özlüyorum ara ara sizleri...:cherry:
Seninde avatarın hayırlı olsun :rendeer
sağol muzaffer abicim ben fotoyu çok yüksek çözünürlükte çekiyormuşum ozaman mb yükseliyor hata veriyor.:cat:
tüm mt ye güzel günler hayırlı cumalar. etemhan hayırlı olsun allah senin ve herkesin gönlüne göre versin.:wiinkk:
Şuan İtibariyle Regal Raptorumu Satmış BulunmaktayımAma Alan Arkadaşın Motor Sürmeyi 30 Dk Önce Ögrenmesi Ve Pazartesi Motosikletle Antalyaya Gidecegini Ögrenmem Beni Biraz Üzdü Umarım Kötü Birşeye Sebebiyet Vermem...:silent:
Sıradaki motor ne olacak şimdi :cherry: ne düşünüyorsun :bounce:
Tranlsalpı sattıktan sonra ya vfr 800 yada cbf 1000 ABS'li :mrgreen: Düşünüyoruz Abi![]()