[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,TCMM.'ye gönderdiğim dilekçe sayısı 44 oldu.tüm yurttaki motorcular da göndermeye devam ediyorlar.umarım çıkacak yeni yasa da etkimiz olur.:cat:

Şuan İtibariyle Regal Raptorumu Satmış Bulunmaktayım:) Ama Alan Arkadaşın Motor Sürmeyi 30 Dk Önce Ögrenmesi Ve Pazartesi Motosikletle Antalyaya Gidecegini Ögrenmem Beni Biraz Üzdü Umarım Kötü Birşeye Sebebiyet Vermem...:silent:

abi sahilden giderse ora biraz karışık baya bir tecrübe istiyor ora ama konya üzeri giderse heleki bu mevsimde sakin olur ordan 150 km kadar uzak ama yollar güzel.

Ethemhan hayırlı olsun, gönlüne göre birşeyler alırsın umarım.

İso günaydın.

abi sahilden giderse ora biraz karışık baya bir tecrübe istiyor ora ama konya üzeri giderse heleki bu mevsimde sakin olur ordan 150 km kadar uzak ama yollar güzel.

Aynı Öneride Bende Bulundum Umarım Öle Yapar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 ----------

Ethemhan hayırlı olsun, gönlüne göre birşeyler alırsın umarım.

İso günaydın.

Tesekkürler Alp,Insallah Sende Ducati'ni Alırsın :)

tüm mt ye güzel günler hayırlı cumalar. etemhan hayırlı olsun allah senin ve herkesin gönlüne göre versin.:wiinkk:

Şuan İtibariyle Regal Raptorumu Satmış Bulunmaktayım:) Ama Alan Arkadaşın Motor Sürmeyi 30 Dk Önce Ögrenmesi Ve Pazartesi Motosikletle Antalyaya Gidecegini Ögrenmem Beni Biraz Üzdü Umarım Kötü Birşeye Sebebiyet Vermem...:silent:

Sıradaki motor ne olacak şimdi :cherry: ne düşünüyorsun :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar