[Adana - MT]

Günaydın Millet

Demokrasi yalan olduğu ve ne bizde ne dünyada birşey çözemediği için tepkimizi bu yolla göstermeninde de gerçekte faydası olmayacak. Ülkenin yıllardır bu kadar borca sokulmasının, seçilenlerin bu kadar beceriksiz olmasının tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Bugün olanlar da beklenmeyen şeyler değil, bunun doğal sonucu...

75% Benzin + 15% Gaz Yağı + 10% Motor Yağı = Bir gencecik kardeşimiz :pale:

Günaydın millet :rendeer:

"ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLERİM"

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:48 ----------

Günaydın Millet

Demokrasi yalan olduğu ve ne bizde ne dünyada birşey çözemediği için tepkimizi bu yolla göstermeninde de gerçekte faydası olmayacak. Ülkenin yıllardır bu kadar borca sokulmasının, seçilenlerin bu kadar beceriksiz olmasının tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Bugün olanlar da beklenmeyen şeyler değil, bunun doğal sonucu...

:cat::cat::cat:

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
bu akşam,hepimizin çok sevdiği,dr.gökhan kardeşimizin,tayininin İZMİR'e çıkması nedeniyle,bir veda yemeği düzenlenmiştir.katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.bilgilerinize.
YER:karataş yolu üzeri ELEM KEBAP.(DEVLET HASTANESİNİ 2 KM.GEÇİNCE)
SAAT:19.00

hayırlısı olsun gökhan hocam :))
gece vardiyası çalışıyorum, gelemeyeceğiz.zaten bahsetmiştin tayin olayından, sizin adınıza sevindim.hiç deyilse kendi memleketine gidiyorsun, şimdiden iyi yolculuklar, senin gülen yüzünü hatırlayacağız:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
7 sehıdımız ve tum sehıtlerımız ıcın pazar tum mt olarak sırtımızda bayaraklarla protesto ve valılık onunde basın acıkalması teklıfıme varım dıyenler

varım......:cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 ----------

Dağda Üç-Beş Domuz Sürüsü..
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü..
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa Örtüsü..
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne de Ölüsü..
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine..
İte İtlik Yapıp Kafa Tutma Beyine..
Anlasa Dedigimi Sokaktaki Köpek Aglar Haline..
Duy ULAN Soysuz;

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!

7 şehidimize allahtan rahmet ailelerine sabırlar dilemek ten başka adana mt olarak yapabilecegimiz bir şeyler varsa ümit hocamın dedigi konuyu mt olarak bir düşünelim.

:cat::cat::rendeer::rendeer:

DUYURU
bu akşam,hepimizin çok sevdiği,dr.gökhan kardeşimizin,tayininin İZMİR'e çıkması nedeniyle,bir veda yemeği düzenlenmiştir.katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.bilgilerinize.
YER:karataş yolu üzeri ELEM KEBAP.(DEVLET HASTANESİNİ 2 KM.GEÇİNCE)
SAAT:19.00

Bende varım sevgili gökhan hocamı yalnız bırakamam

Dağda Üç-Beş Domuz Sürüsü..
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü..
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa Örtüsü..
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne de Ölüsü..
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine..
İte İtlik Yapıp Kafa Tutma Beyine..
Anlasa Dedigimi Sokaktaki Köpek Aglar Haline..
Duy ULAN Soysuz;

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!

7 şehidimize allahtan rahmet ailelerine sabırlar dilemek ten başka adana mt olarak yapabilecegimiz bir şeyler varsa ümit hocamın dedigi konuyu mt olarak bir düşünelim.

:cat::cat::cat:

Evet dostlar bu gün akşam Gökhan kardeşimizin birinci veda yemeğinde değerli dostlarla bir araya gelip çok güzel bir yemek yedik....Gelemeyen dostlarıda sevgiyle andık....

gökhan anlatıyor ama muzaffer abi kimbilir nerelerde????

MUZAFFER ABİNİN ORGANİZASYONU İLE GECENİN PİYANGO BİLETLERİ ....İLGİLİ ARKADAŞLAR BU RESMİ İYİ SAKLASIN....BİLETLER GÖKHAN KARDEŞİMDE.....

BUNLARDA ŞANS MELEKLERİ......:pr:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.:)
akşam aranızda olamadığım için üzgünüm.:pr:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar :rendeer:

Çok istememe rağmen bazı özel nedenlerden dolayı aranıza katılamadım :salut: inşallah ikinci veda yemeğine katılırım :cat:

günaydınlar

bende çok isterdim ama annem yarın ameliyat olacağı için gelemedim ikinci yemek 2 hafta falan sonra olursa gelirim heralde :)

günaydın akşamki organizasyon çok güzeldi tüm arkadaşlara teşekkür ederim selamlar

7 sehıdımız ve tum sehıtlerımız ıcın pazar tum mt olarak sırtımızda bayaraklarla protesto ve valılık onunde basın acıkalması teklıfıme varım dıyenler

Hariçten gazel okumak gibi olacak ama, Ümit'im, boşver, üzme tatlı canını, otur rahat yerinde, biz bu gibi olayları organize edecek boyuta gelmedik daha, 3-5 motor-motorcu arada kaynar gideriz, vaktimiz ziyan olur, kimsenin haberi bile olmaz. Biz aile saadetiyle yaptığımız geziler ve yediğimiz lokmalara konsantre olalım, sonra başımıza bir iş alırız, eli sopalı ne idi belirsiz tiplere kum çuvalı oluruz, maazallah. Ayrıca hava çok soğuyor ve yağış bekleniyor, bence "ptt" yapmak zamanı.

ümitciğim,fikrini destekliyorum.sanırım sağduyu sahibi herkes de destekler ama izin almadan,böyle bir protesto ve basın açıklaması yapmak,izinsiz gösteriye girer diye biliyorum.aksi takdirde,her isteyen çıkıp protesto,yürüyüş yada basın açıklaması yapardı.detayını sağlam kaynaklardan öğrenmen lazım.

Doğru, katılıyorum, fakat tabi kim gidecek yapıcak bu işleri, herkes işinde gücünde cebelleşiyor zaten, valilikte, emniyette bunlarla uğraşmak kolay mı sanki? Onlar da zaten bekliyorlardı, "birileri izin istese de versek" diye, adamların işi zaten bunları engellemek. Ben şahsen vakit ayıramam, kimlerin taşın altına elini uzatacağını görmeden de vakit ayırmam.

Hem kim adına, hangi sıfatla gideceğiz de yapacağız bu işleri? Ben kimim (adam mıyım, başkan mıyım, sayman mıyım, çeteci miyim), biz kimiz (AdanaMT?, Adanalı Motorcular Grubu, Adanalı Çeteciler, Adanalı Motor Çetecileri Derneği, vb), kaç kişiyiz (1.sadece AdanaMT'yi okuyanlar, 2.başka grup ve siteleri de takip edenler, 3.gezi ve toplantılara katılanlar, 4.Mersin'den vb. komşu illerden bizi takip edenler, 5.benim gibi uzaktan bakanlar, 6.hepsi - toplam kaç kişi etti = bilinmez)

Günaydın Millet

Ümit'e katılıyor, Bora Abi'yi onaylıyor, ama en çok Zafer Abi'yi doğru buluyorum. Kurulu bir saatli bombanın tik-takları işliyor, patlaması sadece an meselesi. Bireysel çabaların sonuç vermesi bir hayal gibi, çünkü işin kontrolleri çoktan başkalarının elinde. Yalnız bu konuyu burada tartışmaya açmak, tartışmaya başlamak sanırım forum kurallarına uygun değil, sadece çok basit bir yorum eklemek istedim, devamını getirmeyelim, başımız ağrımasın.

abi, son yazdığını anlamadım, konuyla ilişkisi nedir? molotof kokteylli saldırıdan mı bahsediyorsun?

Günaydın arkadaşlar :rendeer:

Çok istememe rağmen bazı özel nedenlerden dolayı aranıza katılamadım :salut: inşallah ikinci veda yemeğine katılırım :cat:

günaydın adana mt. allah muhabbetinizi daim etsinn ne güzelde toplanıp kaynaşmışssınız. neyse muzaffer abi gökhan hocam gelemeyenler için ikinci bir veda yemegi veriyormuş son aldığım istihbarata göre artık biz de ona giderizz:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:32 ----------

muzaffer abi yemegin duasını mı yapıyorsunn.allah kabul etsin

Son düzenleme:
herkes nerde ....sitemi kapandı yoksa????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar