Herkeze Merhabalar;
Haluk abi gene çok güzel bir organizasyona imza atıyorsun Tebrikler..
Listeye benide yaz, Ben zaten o tarihte İstda olacağım.
Ama size bi önerim ; eğer netleştiriseniz Pegasus Uçak biletleinizi hemen alın yoksa ilerleyen günlerde 72 TL ye bilet bulamazsınız. Misal Senin o 72 lira dediğin bileti ben gidiş dönüş 32 TL aldım (1 ay önce) :queen: Hatta iki tanede İstdaki arkadaşlarım için aldım aynı fiyattan Sabah Adanaya gelip Kebap yicekler Gecede geri dönücekler :queen::queen: Yaşasın Pegasusss![]()
Günaydınlar Adana MT
Siz yarın havayı güzel bulur gezersiniz. Ankaralılara da karanlık, sisli,yağmurlu havada sadece pencereden bakmak kalıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:29 ----------
maalesef Adana da pazar sabahı yağışlı dostum.kimse geziyi göze alamaz sanırım çamur yağmur.
bu arada ailece aldığımız kararla motosikleti bırakıyoruz.artık arabaya niyetlendiğimizden dolayı motosikletimizi satma kararı aldık
bu arada ailece aldığımız kararla motosikleti bırakıyoruz.artık arabaya niyetlendiğimizden dolayı motosikletimizi satma kararı aldık
2006 cbf500, gümüşgri, yatma, devrilme, kaza kesinlikle yok, fiyatı tam bırakacağım fiyatı yazacağım, fazla söyleyipte hadi şuda olur demiyorum.fiyat 8500 tl' dir.resimde ekleyeceğim, zaten birçok arkadaşım motoru biliyor.:cat:
günaydın diyeyim arkadaşlar:rendeer:
2006 cbf500, gümüşgri, yatma, devrilme, kaza kesinlikle yok, fiyatı tam bırakacağım fiyatı yazacağım, fazla söyleyipte hadi şuda olur demiyorum.fiyat 8500 tl' dir.resimde ekleyeceğim, zaten birçok arkadaşım motoru biliyor.:cat:
Bugün Adana MT cıvıl cıvıl...r:
Uyanamadı kimse :cherry:
hiç sormayın,herkes işinden başını kaldıramadı herhalde.....:bounce: