7 sehıdımız ve tum sehıtlerımız ıcın pazar tum mt olarak sırtımızda bayaraklarla protesto ve valılık onunde basın acıkalması teklıfıme varım dıyenler
Hariçten gazel okumak gibi olacak ama, Ümit'im, boşver, üzme tatlı canını, otur rahat yerinde, biz bu gibi olayları organize edecek boyuta gelmedik daha, 3-5 motor-motorcu arada kaynar gideriz, vaktimiz ziyan olur, kimsenin haberi bile olmaz. Biz aile saadetiyle yaptığımız geziler ve yediğimiz lokmalara konsantre olalım, sonra başımıza bir iş alırız, eli sopalı ne idi belirsiz tiplere kum çuvalı oluruz, maazallah. Ayrıca hava çok soğuyor ve yağış bekleniyor, bence "ptt" yapmak zamanı.
ümitciğim,fikrini destekliyorum.sanırım sağduyu sahibi herkes de destekler ama izin almadan,böyle bir protesto ve basın açıklaması yapmak,izinsiz gösteriye girer diye biliyorum.aksi takdirde,her isteyen çıkıp protesto,yürüyüş yada basın açıklaması yapardı.detayını sağlam kaynaklardan öğrenmen lazım.
Doğru, katılıyorum, fakat tabi kim gidecek yapıcak bu işleri, herkes işinde gücünde cebelleşiyor zaten, valilikte, emniyette bunlarla uğraşmak kolay mı sanki? Onlar da zaten bekliyorlardı, "birileri izin istese de versek" diye, adamların işi zaten bunları engellemek. Ben şahsen vakit ayıramam, kimlerin taşın altına elini uzatacağını görmeden de vakit ayırmam.
Hem kim adına, hangi sıfatla gideceğiz de yapacağız bu işleri? Ben kimim (adam mıyım, başkan mıyım, sayman mıyım, çeteci miyim), biz kimiz (AdanaMT?, Adanalı Motorcular Grubu, Adanalı Çeteciler, Adanalı Motor Çetecileri Derneği, vb), kaç kişiyiz (1.sadece AdanaMT'yi okuyanlar, 2.başka grup ve siteleri de takip edenler, 3.gezi ve toplantılara katılanlar, 4.Mersin'den vb. komşu illerden bizi takip edenler, 5.benim gibi uzaktan bakanlar, 6.hepsi - toplam kaç kişi etti = bilinmez)
Günaydın Millet
Demokrasi yalan olduğu ve ne bizde ne dünyada birşey çözemediği için tepkimizi bu yolla göstermeninde de gerçekte faydası olmayacak. Ülkenin yıllardır bu kadar borca sokulmasının, seçilenlerin bu kadar beceriksiz olmasının tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Bugün olanlar da beklenmeyen şeyler değil, bunun doğal sonucu...
Ümit'e katılıyor, Bora Abi'yi onaylıyor, ama en çok Zafer Abi'yi doğru buluyorum. Kurulu bir saatli bombanın tik-takları işliyor, patlaması sadece an meselesi. Bireysel çabaların sonuç vermesi bir hayal gibi, çünkü işin kontrolleri çoktan başkalarının elinde. Yalnız bu konuyu burada tartışmaya açmak, tartışmaya başlamak sanırım forum kurallarına uygun değil, sadece çok basit bir yorum eklemek istedim, devamını getirmeyelim, başımız ağrımasın.
75% Benzin + 15% Gaz Yağı + 10% Motor Yağı = Bir gencecik kardeşimiz

ale:
abi, son yazdığını anlamadım, konuyla ilişkisi nedir? molotof kokteylli saldırıdan mı bahsediyorsun?