Yamaha BWS 100 Restorasyonu

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
İlginç bir projeye başlangıç vermişsiniz size kolaylıklar diliyorum. Demir profil bükme ve çelik vida kısmına da çok güldüm :D
Çocukken bulduğum her şeyi tornavidayla söker söker geri takardım. Bazen benim de aklıma projelik motor alma fikri geliyor sonra işi gücü bahane ederek üşendiğim için ve kendimi yıpratacağımı bildiğim için vazgeçiyorum.
Heyecanla devamını bekliyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
Elektrik tesisatı kurtarılmayacak düzeyde kesilip biçildiği ve orijinal renkteki kablolar kullanılmadığı için çöpe atma kararı aldık.
Motosikletim 2004 sonrası olduğu için tesisat ve beyin bulmak zor. Japonya üretimi eski sistem buldum ve motosikletimi eski sisteme değiştireceğim.
Yeni sisteme nazaran çok daha sağlam olduğu söyleniyor eski sistemlerin.
Takvimde bir aksama yaşamazsak bu Cuma gecesi elektrik tesisatını tamamlamayı planlıyoruz. Akabinde cumartesi günü lastik değişimi ve ön amortisör revizyonunu yapıp, muayeneden geçecek hale getireceğiz.

Ek notlar;
Sol kütük temizlendi, kesik kablo lehimlendi ve sol fren müşürü dahil tüm fonksiyonlarının faal olduğu doğrulandı.
Sele altı bagaj temizlendi ve sıcak hava tabancasıyla kozmetik olarak iyileştirildi.
Abi maşallah çok hızlı ilerliyorsunuz, proje dediğin minimum 1 yıl falan sürer. :D

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS / Yamaha BWS 100
Abi maşallah çok hızlı ilerliyorsunuz, proje dediğin minimum 1 yıl falan sürer. :D
Haftaya Cumartesi muayeneden geçirip plakalandırma hedefimiz var. Yaz sonuna kadar yürüyene ve grenajlara girişmeden bineceğim.
Sonbaharda blok ve varyatörü komple Malossi olacak şekilde yenileyeceğiz. Son olarak muhtemelen gelecek sezon başlamadan kozmetik olarak sıfırlayacağım.

Motosikleti
Ns200 15"
Haftaya Cumartesi muayeneden geçirip plakalandırma hedefimiz var. Yaz sonuna kadar yürüyene ve grenajlara girişmeden bineceğim.
Sonbaharda blok ve varyatörü komple Malossi olacak şekilde yenileyeceğiz. Son olarak muhtemelen gelecek sezon başlamadan kozmetik olarak sıfırlayacağım.
Abi silindir haciminde bir değişikliğe gidecekmisiniz yoksa orijinal hacime sadık mı kalacaksınız?

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS / Yamaha BWS 100
Abi silindir haciminde bir değişikliğe gidecekmisiniz yoksa orijinal hacime sadık mı kalacaksınız?
Malossi'nin 125CC döküm demir kitleri var. Ben onu yapma taraftarıyım. Daha küçük hacimli deli saçması giden setuplar var ancak ben o tip bir değişiklikten ziyade daha uzun ömürlü ve dayanıklı bir setup yapmak istiyorum. O kadar vakit,nakit ve emek verip motosikleti mümkün olduğunca orijinale çevirmeye çalışıyoruz. En azından yürüyeni de layığıyla sağlam ve nispeten performanslı olsun.
Fren hortumunu çelik yapacağım şu an. İleride disk ve kaliper yükseltmesi yapma düşüncem var. Bir de amortisör iyileştirmeleri tabi ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar