[Adana - MT]

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun Sevgili Adana MT:rendeer:.. Kampa cok gelmek istiyodum ama elde olmayan sebeplerden dolayı bayramı izmirde geciriyorum.. iyi eglenceler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar hayır bayramlar dilerim,

boracım sen beni sil malesef gelemiyorum kurban olayına girdik babamla maleef duygusal çöküntü içindeyim

Tüm Adanalı Arkadaşların Mübarek Kurban Bayramını En İcden Dileklerimle Kutlarım Hayırlı Bayramlar

Tüm AdanaMT üyesi dostlarımın Kurban Bayramı'nı kutlar, kestikleri kurbanlar için rahmet dilerim. Herkesin gönlüne göre bir bayram geçirmesi dileğiyle... Nice bayramlara...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------

evet arkadaşlar bugünden itibaren ben artık siteye girmiyeceğim.yani artık sitede yokum.bana ulaşmak isteyenlet tlf edebilirler.hepinize sevgi ve saygılarımla:rendeer:bayyy

Muzaffer abi, "bugünden itibaren" kısmını anladık da "hangi güne kadar" olan kısmını açıklamamışsın. "Yoksun" ama "ne kadar süre" belirtilmemiş. Bayram geçene kadar olan süre falan mı? Yani elini öpmeye gelmeyelim diye siteye girmemek niye? Anladık, cüzdan evde kaldı, harçlık alamayacağız, bari bayramını kutlasaydık.

Not: Bu boşlukta "sarı zeybek" "pembe manolya" gibi nickli şahıslara karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim, özellikle yeni katılan arkadaşlar.

Son düzenleme:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------

Not: Bu boşlukta "sarı zeybek" "pembe manolya" gibi nickli şahıslara karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim, özellikle yeni katılan arkadaşlar.

Dostum biraz daha ipucu vermeni rica ederim.

tüm adana mt arkadaşlarımın mubarek kurban bayramını kutlar. sevdiklerinizle beraber sağlıklı huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim. :rendeer:

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm adana mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Adana MT : kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber :rendeer:

Kurban bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, sevdiklerinizle beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dileriz.

KAMOK
Kadirli Motosiklet Klübü

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

tüm adana mtnin bayramı mübarek olsun büyüklermin ellerimden yaşıtlarımın gözlerinden öperim ( ki pek yaşıtım yok ama :)) nice bayramlara :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------

abilerim geziye katılmak isterim kimle iletişime geçebilirim.

adana mt nin kuırban bayramını kutlar.. Yarın gidecek arkadaşlara ii eğlenceler dilerim.. bayramda ailemle olacağım için aranıza katılamıyorum... ii eğlanceler..

@celikgürsel ve @demirgursel başta olmak üzere Adana MT nin bayramını; Kastamonu MT ve İstanbul MT adına kutlarım...:rendeer:

Tekeriniz düz bassın; sevgilerimle:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar