[Adana - MT]

abilerim geziye katılmak isterim kimle iletişime geçebilirim.

selam mert:) bora abi gerekli malzemeyi yazacaktır.çadırlı olacağından kaşam soğuğu için malzeme alman yeterli

@celikgürsel ve @demirgursel başta olmak üzere Adana MT nin bayramını; Kastamonu MT ve İstanbul MT adına kutlarım...:rendeer:

Tekeriniz düz bassın; sevgilerimle:)

gardaşım benim çok teşekkür ederim:rendeer: senin ve ailenin mübarek bayramını en içten dileklerimle kutlarım, nice bayramlara sağlık ve huzur içinde ulaşasınız:rendeer:

fazla et yemeyin yiyemediğiniz etleri bana gönderin iyi bayramlar pzara görüşmek dileğiyle

özden sen buralara takılırmıydın:queen:

Ceyhan minibüsüne bir buzağı verdim, ordan alırsın :queen:
:queen: :cat:

Adana İl Temsilcisi
abilerim geziye katılmak isterim kimle iletişime geçebilirim.

selam mert:) bora abi gerekli malzemeyi yazacaktır.çadırlı olacağından kaşam soğuğu için malzeme alman yeterli

evet mert,benimle iletişime geçmen yeterli.537/2499449 çadırını,varsa muhakkak uyku tulumunu,yoksa birkaç battaniye,bayramdan kalma KUŞBAŞI ET :queen:(CİDDİYİM).yarın sabah saat 9,30 da mersin tarafı MOLA TESİSLERİNDE buluşalım.

osman sende et getirmeyi unutma sakın.:p

osman sende et getirmeyi unutma sakın.:p[/QUOTE]
:) abi eti bırak ben bile gelemiyorum maraşa bi ev taşıma işi çıktı malesef:farao:

haberleri alıyorum alp:) afiyet olsun.yalnız biz onu yem yapıp oltaya takıyoruz:queen:

O da iyiymiş be abi, demek sizin orda kefal çok kıymetli, buralarda kalamar alana yanında eşantiyon veriyolar kefali.:wiinkk:

yapma ya bora abi maalesef benım çadırım ve uyku tulumum yok eğer bunu gündüz okusam bir hal çaresine bakardım ama şimdi gördüm :pr: abi geziye katılmak çok isterim ama böyle pek mümkün görünmüyor abilerim sizlere şimdiden iyi geziler kazasız belasız inş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın herkese,hayırlı sabahlar hayırlı bayramlar dilerim,

geziye giden arkadaşlarıma hayırlı yolculuklar,iyi eğlenceler dilerim

bizde ekran arkasından salyamızı sileriz artık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kurban bayramınız kutlu olsun :rendeer:

Adana Mt yi ana sayfada göremeyince depresyona girdim. Meğer herkes geziye gitmiş. Herkese iyi eğlenceler, iyi bayramlar.

hoşgelmişsiniz bogsak grubu resimler anlatıyor herşeyi elinize sağlık güzel eglenmişsiniz :bounce:

Herkesin geçmiş kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar