arkadaşlar,dün akşam birkan arkadaşımızın uyarısı ile şimdi meteorolojileri kontrol ettim.adana ve mersin bayramın 2. günü yağışlı gösteriyor bilgilerinize.
arkadaşlar,dün akşam birkan arkadaşımızın uyarısı ile şimdi meteorolojileri kontrol ettim.adana ve mersin bayramın 2. günü yağışlı gösteriyor bilgilerinize.
Günaydın Millet
Sevgili Cengiz geçmiş olsun (buda son olsun ama) :rendeer:
günaydın arkadaşlar,cengizim geçmiş olsun,evet bende zaferin dileğine katılıyorum,son olsun.
.

yapma yaw. o kadar da hazırlandık ya neyse sağlık olsun ben zaten artçı olacaktım. artık motosikleti olmayan bir motorcuyum. bugün itibari ile scooter a kaldım.
Hadi canım sendeale:
Haluk Hocam daha iyilerine binmen nasip olur inşallah...
eveet arkadaşlar,en son hava durumu,gidiyoruuuz,oleeeey.
http://www.havadurumu.com.tr/turkiye/mersin_hava_durumu/
halukcuğum,rezervasyona 3 kişi daha ekle kardeş.
1-ceyhan'dan-suat,
2-vfr mehmet,
3-zafer.
mehmet arabayla mı gelecek bora abi
yok kardeş,1000 RR varmış arkadaşının,onunla gelecekmiş.motorunu sattığını duydum,umarım en kısa sürede,gönlündeki DL'ye sahip olursun.
haluk hayırlı olsun sendemi DL ci olcen hemen satalım sana 2007 model siyah pilottan,üstünde cıgara içilmemiş 15000 tl deyyo ufak bişeyler yaparıs deyyo,istersen bayramdan sonra bir bakarız,