[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkesin kandili mübarek olsun

cocukluklarını kımın doya sıya yasadıgı bellı oluyor yavas yavas cevaplardan .. e sız sımdık wıkınglerıde hatırlarsınız ..herkese gunaydın tayfun hocam bu arada bayram sekerlerını senden beklıyoruz hayırlı olsun :))

vikingleri hatırlamaya gerek yok, her akşam TRT Çocuk da bizim oğlanla birlikte seyrediyoruz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:20 PM ----------

Günaydın Millet

Yoksa Fantom senmisin...abooo :bounce:

tabi ya, abicim, ben Kızılmaske'nin 55.kuşak torunuyum...

sevgili arkadaşlarım.hepinizin kadir gecesi mubarek olsun.dualarınız kabul olsun.

cocukluklarını kımın doya sıya yasadıgı bellı oluyor yavas yavas cevaplardan .. e sız sımdık wıkınglerıde hatırlarsınız ..herkese gunaydın tayfun hocam bu arada bayram sekerlerını senden beklıyoruz hayırlı olsun :))

ayıpsın Ümit hocam bayram şekeri neymiş KÖSE nin canı sağolsun yarın inşallah toplantı akşamı agızlarınızı tatlandırırız. bu ara herkesin KANDİLİ MUBAREK OLSUN

herkese günaydın hayırlı işler bol kazançlar dilerim

Herkese hayırlı işler, Hayırlı günler diliyorum...

Akşama Toplantıya herkes geliyormu ..?

bir terslik olmazsa ben ordayım,

Slm Arkadaşlar.... Yarın Sabah erkenden Zehra kızımızı Balcalı hastanesine getirecem. Vakti zamanı olan arkadaşlar varsa yarın görüşelim derim...
Cep: 535 453 0079

geçmiş olsun umarım kötü bir durum yoktur,

malesef ben yarın mesaideyim

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar,cengizim geçmiş olsun,evet bende zaferin dileğine katılıyorum,son olsun.

DUYURU
dün gece,sizlerin çoğu gittikten sonra,seyyah riders'tan halil bey ve arkadaşları geldi.4 EKİM PAZAR GÜNÜ,ADANA'da,SEYYAH RİDERS'ın kuruluş yıldönümü varmış ve mini bir festival düzenliyorlarmış.MT'yi de davet ediyorlar.MERSİN,OSMANİYE,Ş.URFA,HATAY VE KAZALARDAN katılım olacakmış.yiyecek yaptırılacağından dolayı,katılmak isteyen arkadaşlar sayı belirtmek durumundalar.benden duyurmamı rica ettiler.

yer:OSSİ (adanın girişi)
tarih:4 ekim
saat:12:00-24:00
yemek:lahmacun+hatay gurubunun yapacağı künefe+içecek
katılım bedeli:10 tl.

katılmak isteyen arkadaşlar lütfen sayı belirtsinler.bilgilerinize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar