[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,dün akşam birkan arkadaşımızın uyarısı ile şimdi meteorolojileri kontrol ettim.adana ve mersin bayramın 2. günü yağışlı gösteriyor bilgilerinize.

arkadaşlar,dün akşam birkan arkadaşımızın uyarısı ile şimdi meteorolojileri kontrol ettim.adana ve mersin bayramın 2. günü yağışlı gösteriyor bilgilerinize.

Bora abi desene şemsiyeleri yanımıza alacagız :mrgreen:

Varmı planda bir degişiklik ??

yapma yaw. o kadar da hazırlandık ya neyse sağlık olsun ben zaten artçı olacaktım. artık motosikleti olmayan bir motorcuyum. bugün itibari ile scooter a kaldım.

Günaydın Millet

Sevgili Cengiz geçmiş olsun (buda son olsun ama) :rendeer:

günaydın arkadaşlar,cengizim geçmiş olsun,evet bende zaferin dileğine katılıyorum,son olsun.
.

sagolun abilerim bence de son olsun ama trfikte oldugumuz sürece herkes dikkatli olsun:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 PM ----------

abilerimsiniz ama varmı öyle başkasının motoruna binip de boy boy hava atma pozları vermek ayıp yakıştıramadım birde gül gibi motorlarınız var beee:farao:
:cherry::cherry::queen::cherry::cherry:

Günaydın Millet

Başladıkmı yine hava durumuna bakmaya :queen:

http://www.wunderground.com/global/stations/17350.html

(Adana olduğunu unutmayalım)

yapma yaw. o kadar da hazırlandık ya neyse sağlık olsun ben zaten artçı olacaktım. artık motosikleti olmayan bir motorcuyum. bugün itibari ile scooter a kaldım.

Hadi canım sende :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydınlar herkese,hayırlı cumalar,hayırlı ve bol kazançlı işler,kazasız keyifli sürüşler dilerim

bende şimdi baktım hava durumuna,cumartesiden sonra paso yağmur kanımca gezi iptal olar pazar gecesi sağnak veriyorrrrrrrr bence öbür haftaya erteleyelim

Herkese selamlar, Hayırlı Cumalar...

Cengizcim çok büyük geçmiş olsun.Bu son olur inşallah :rendeer:

Haluk Hocam daha iyilerine binmen nasip olur inşallah...

Bora abi umarım o hava durumu çakma çıkmaz :) :cherry:

Hadi canım sende :pale:

ciddiyim yaw dün motoru sattım gitti.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 PM ----------

Haluk Hocam daha iyilerine binmen nasip olur inşallah...

teşekkürler birkancım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:50 PM ----------

eveet arkadaşlar,en son hava durumu,gidiyoruuuz,oleeeey.
http://www.havadurumu.com.tr/turkiye/mersin_hava_durumu/

halukcuğum,rezervasyona 3 kişi daha ekle kardeş.
1-ceyhan'dan-suat,
2-vfr mehmet,
3-zafer.

mehmet arabayla mı gelecek bora abi

selam dostlar :rendeer: :rendeer:cengizim gecmiş olsun allah kaza bela göstermesin :rendeer: :rendeer: :rendeer:[/SIZE]

boracım benim gezi suya düşebilir hastalıktan dolayı,daha kesin bişey yok ama kendimi kurdum hazırlık yaptım planlama yaptım ya muhakkak ters giden bişey çıkar,

haluk hayırlı olsun sendemi DL ci olcen hemen satalım sana 2007 model siyah pilottan,üstünde cıgara içilmemiş 15000 tl deyyo ufak bişeyler yaparıs deyyo,istersen bayramdan sonra bir bakarız,

yaf Tayfununum makine yapmışsın kusura bakma hayırlayamadık,tatlını yiyemedik allah kaza bela vermesin,kazasız keyifle kullanmak nasip etsin

çenkisim alttan okuduğunu biliyommmm,hyosung satıldı hemde 4000 tl ye,adam sinirlendi yok fiyata sattı acayip zoruma gitti,

yok kardeş,1000 RR varmış arkadaşının,onunla gelecekmiş.motorunu sattığını duydum,umarım en kısa sürede,gönlündeki DL'ye sahip olursun.

eyvallah sağol bakalım artık

haluk hayırlı olsun sendemi DL ci olcen hemen satalım sana 2007 model siyah pilottan,üstünde cıgara içilmemiş 15000 tl deyyo ufak bişeyler yaparıs deyyo,istersen bayramdan sonra bir bakarız,

sağol cengiz abi olabilir bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar