[Adana - MT]

Turgay abi iyi tatiller. Haluk gibi ciğer bulunmaz :queen:

eyvallah ciğerim bilmukabele.

Selam arkadaşlar, tatilim bitti yine iş başı yaptım. Aslında dün iş başı yaptım ama işler o kadar birikmişki, kafamı masadan kaldıramadım :pr:
Bu arada hepinizi özledim, heleki haluk hocamı :mrgreen: bir gitti nerdeyse unutuk, allahtan telefonle dalga sesi dinletiyordu :mrgreen:

sanada bilmukabele

haluk şu turuncu motoru olan arkadaşmıydı

Unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibi
Yosun tutmuş duvarlara yazılmış günler gibi

Sezen Aksu

yav gürselim nerelerdesin,özlettin sende kendini bizim haluk gibi.:)mt'ye günaydın,iyi geceler demenden başka bir şeyler yaz,yüzünü göster artık kardeş.

bu akşam ademin orada buluşalım vallahi siz ne kadar özlediyseniz bende o kadar özledim. hem kuyruk doğrultacam. gelin

bilmukabele: "benim icin ne istersen allah sana iki katini versin" demenin arapcasi.

Onun doğrusu bilmukabele değil bir-mukavele dir ciğerim :queen:

Şimdi sen bunuda bilmezsin;
Bu ne terhis
Bu ne Bahama kuşkusu

Muhlis Bey

Adana İl Temsilcisi
kuyruk,hadi bakalım,duydun mu çenkis,hayırlara vesile olur inşallah.:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu ne terhis
Bu ne Bahama kuşkusu

Muhlis Bey

sözde bi de bu adam hoca olacak....naca tatile gitmesini bilir....

bende genciim,hemde genç hissediyyyyyyyyooooooooooooooooom hemde yakışıklıyım:cherry:

utanmadaqn yazdığına bakkkkk:pr:siz gibi yaşlılar halen bizler gibi genç olmayı temenni ediyorsunuz fakat:bounce::bounce:bizim gibi genç olamazsınız..:queen::queen:kıskananlar çatlasınnnn:mrgreen::mrgreen:akşama görüşelim beylerrr:cat::cat:

Bu ne terhis
Bu ne Bahama kuşkusu

Muhlis Bey

Türk Dil Kurumu sitesinde Büyük Türkçe Sözlük den alıntıdır.

bilmukabele

zf. (bi'lmuka:bele) esk. 1. Karşılık olarak. 2. Birinin söylediği söze karşılık söylenen ben de, size de, sizlere de anlamında kullanılan bir söz: Hürmetler ederim. -Bilmukabele.

buda ekşi sözlükten ciğerim:

kokeni arapca diye dusundugum bilmukabele sozcugunun yanlis algilanmis hali.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 PM ----------

sözde bi de bu adam hoca olacak....naca tatile gitmesini bilir....

yukarıdaki de saaa kapak olsun tombikim. elinizin altında internet var açın da bi bakın konuşana kadar.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, tatilim bitti yine iş başı yaptım. Aslında dün iş başı yaptım ama işler o kadar birikmişki, kafamı masadan kaldıramadım :pr:
Bu arada hepinizi özledim, heleki haluk hocamı :mrgreen: bir gitti nerdeyse unutuk, allahtan telefonle dalga sesi dinletiyordu :mrgreen:
ya muzafferim sende işe başlamadan dert yanmaya başlıyorsun:pr: ne var çalış biraz, hep motor üstünde turlamayla olmuyor hayat:bounce:
ben çalışkan insanım:bounce:, çalışkan insanı severim:cat:​

(bi ara gelde şu pencere tellerini takıver muzocum:bounce:.hadi canım benim:rendeer:, sinekten duramıyoruz:pr:
:cherry: :cherry: :cherry: )
Herkese iyi akşamlar. Motosikletle gitmeyi düşündüğüm Datça tatiline Has Turizm le gitmeye karar verdiğimden motosikletim açıkta ve ortada kalmıştır. Burda olmadığım sürede onu bırakabileceğim, bir kenarı, köşesi olan abilerimin benimle irtibat kurmaları rica olunur. Aksi takdirde apt. önünde alarmı açık bir şekilde ne akü kalır ne bişey. Hatta benim buralarda olmadığım anlaşılırsa motoru uçurma girişimi bile olabilir. Şimdiden teşekkür ederim. :rendeer:

vallahi bizim motorlar zor sığıyor evime, yoksa canın sağolsun.hatta iyi olurdu koleksiyonu artırırdık:) 3 kat evde 5 tane motor var maşallah:queen:
yav gürselim nerelerdesin,özlettin sende kendini bizim haluk gibi.:)mt'ye günaydın,iyi geceler demenden başka bir şeyler yaz,yüzünü göster artık kardeş.:p

şikayet etmeyiiin,ne güzel,yoğunda olsa çalışacak bir işiniz vaaaar.:wiinkk:

abi vallahi benimde içim gidiyor.hatta bu gün aysun mihrican hep beraber gelecektik, ama mesai çıktı, gece 23:00 da işten çıktım:salut:

Gençler ve kendisini genç hissedenler herkese selaammmm

banamı dedin:bounce:
:queen:

bu akşam ademin orada buluşalım vallahi siz ne kadar özlediyseniz bende o kadar özledim. hem kuyruk doğrultacam. gelin

halukcum ne kuyruğu:silent: biz gelemedik olayı bilelim en azından:silent:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.

EVLİLIĞİN İLK HAFTASI & 10.SENESİ
EVLİLIĞİN İLK HAFTASINDA:(10. senesi için aşağıdan yukarıya doğru okuyun)

Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!
Gelin: Senden ayrılmamı ister misin?
Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme!
Gelin: Sen. Bana âşık mısın?
Damat: Taaaabiki.
Gelin: Beni terk etmeyi düşünür müsün?
Damat: Tabi ki hayır.
Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin?
Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne.
Gelin: Peki bana bir gün vuracak mısın?
Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim.
Gelin: Sana güvenebilir miyim?
Damat: Evet.
Gelin: AŞKIIIIM!

Günaydınnnn janlarım abilerim ablalarım,herkeşe hayırlı işler bol kazançlar ve kazasız sürüşler dilerim

akşam çok şey kaçırmışım sanırsam,galibam muhtemelen,evde inşaat olunca malum,pederi yukarı ben indirip çıkarıyorum tuvalate yani o yüzden gelemedim neyse haftaya inşallah

boracım sabah sabah döktürmüşsün yine

Günaydın MT nin güzel insanları :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:09 AM ----------

ya muzafferim sende işe başlamadan dert yanmaya başlıyorsun:pr: ne var çalış biraz, hep motor üstünde turlamayla olmuyor hayat:bounce:
ben çalışkan insanım:bounce:, çalışkan insanı severim:cat:​

(bi ara gelde şu pencere tellerini takıver muzocum:bounce:.hadi canım benim:rendeer:, sinekten duramıyoruz:pr:
:cherry: :cherry: :cherry: )

Gürselim ayıp sana bu zamana kadar insan bırak sineklik takmayı bataklığı bile kuruturdu :pr:
Yaz bitti sen halen sineklik diyon, kısmet olursa seneye bakarız :p

günaydın, hayırlı işler, bol kazançlar. Ramazanın ilk günü yarin hadi bakalım hayırlara vesile olur inşallah :)

Arkadaşlar bereket ayı olan Ramazanın dünyaislam alemine ve mt adana gurubuna sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.

arkadaslar selam nasılsınız görüsemedik bu aralar aranıza katılamıyorum enkısa zamanda gelecem toplantılarakendinize ve motorlarınıza iyi bakın

Herkeslere selamlar...
Dünki toplantıda kimler vardı hiç konuşmuyosunuz bugun...

Adana İl Temsilcisi
-bende hepinizin RAMAZAN AY'ını kutlarım.
-akşamki toplantıda,kimler yoktu söyleyeyim;birkan(?),turgay abi(tatilde),d.gürsel(çalışıyormuş),b.cengiz(babasına bakıyormuş),yusuf(?),alp(?),zafer(?),haluk komutan(?)...hatırladıklarım,gözlerimizin aradıkları:pr:
-bildiğim kadarıyla;ürgüp için,bayramda kalabalık olabileceği ve yer bulunamayacağı,çanakkale içinse,uzun ve yorucu olabileceği söyleniyordu sanırım.
-bayramın birinci günü,herkes büyükleri ile bayramlaşma faslını hallederse,2.günü de,boğsak-ovacık tarafında çadırlı kamp düşünülüyor ve bu fikir daha çok ilgi gördü.bakalım.(yalnız FAZER MUZAFFER'in birkaç şartı var:1-full korumalı olunacak,2-motorların bakımı yapılmış olacak,3-artçısız gelinecekmiş.(acaba kendisi,bırak artçılı,bu geziye gelebilecekmi???):silent::pale::mrgreen:

Son düzenleme:
bencede 2.gün böyle bir organizasyon olabilir,bir engel çıkmazsa ben varım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar