[Adana - MT]

herkese BÜYÜKECELİ (OVACIK) den günaydın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:28 AM ----------

Zafer yine ciğerleşiyorsun Halukla. Mustafayı ara sıra ziyaret et. Beni unutur sonra.

Turgay abi iyi tatiller. Haluk gibi ciğer bulunmaz :queen:

Önerdiğin pantolandan aldım, Allah razı olsun senden, çok rahatmış gerçekten :cat:

Sabah şantiyeye giderken bir baktım Mustafa abi kaldırımda dalgın dalgın düşünüyor. Çabuk dön abi, sensiz yapamaz kanaatindeyim...:salut:

Bu arada Fuat Ustanın selamı var herkese. Açmış telefon Kapuzbaşına Yahyalı'danmı gidiliyor diye soruyor !!! Yol ayrımındaymış :queen::queen::queen::queen:

Zafer hayırlı olsun.önce rahatsız edermiş gibi geliyor ama çok rahat pantolon.o çok unutkan abine alalım dedim dinlemedi.Onun apış araları çok pişiyor

Selam arkadaşlar, tatilim bitti yine iş başı yaptım. Aslında dün iş başı yaptım ama işler o kadar birikmişki, kafamı masadan kaldıramadım :pr:
Bu arada hepinizi özledim, heleki haluk hocamı :mrgreen: bir gitti nerdeyse unutuk, allahtan telefonle dalga sesi dinletiyordu :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam millet valla foruma ilgi her gecen gün azalıyor.....

Turgay abi bende gördüm mustafa abiyi ....durumu hiç iyi değil valla .... gözleri dolu doluydu...çok uzatma emi abi...

Herkese iyi akşamlar. Motosikletle gitmeyi düşündüğüm Datça tatiline Has Turizm le gitmeye karar verdiğimden motosikletim açıkta ve ortada kalmıştır. Burda olmadığım sürede onu bırakabileceğim, bir kenarı, köşesi olan abilerimin benimle irtibat kurmaları rica olunur. Aksi takdirde apt. önünde alarmı açık bir şekilde ne akü kalır ne bişey. Hatta benim buralarda olmadığım anlaşılırsa motoru uçurma girişimi bile olabilir. Şimdiden teşekkür ederim. :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
Alpciğim,yarın toplantıya gelirsen,yardımcı olunacağını düşünüyorum.

Adana İl Temsilcisi
günaydıııın adana mt.

Evlenme hazırlığı içindeki çift trafik kazasında ölüp Cennet'e giderler. Damat adayı durumlarını görevli meleğe anlatarak Cennet'te evlenip evlenemeyeceklerini sorar.

- Bir bakayım' der görevli melek.

Aradan üç ay geçtikten sonra Melek gelir ve mağdur çifte sevinçli haberi verir:

- Her şey ayarlandı, sizi evlendirebiliriz!

Damat adayı, peki der, 'Biz düşündük de; acaba evliliğimiz yolunda gitmezse boşanabilir miyiz?'

Görevli melek gök gürültüsünü andıran sesiyle kızgın bir cevap verir:

- Siz manyak mısınız? Cennet'te nikâhınızı kıydırabilmek için tam 3 ay dolaştıktan sonra bir imam bulabildim. Cennette bir avukat bulmak ne kadar sürer hiç tahmin edebiliyor musunuz.:queen:

Selam arkadaşlar, tatilim bitti yine iş başı yaptım. Aslında dün iş başı yaptım ama işler o kadar birikmişki, kafamı masadan kaldıramadım :pr:
Bu arada hepinizi özledim, heleki haluk hocamı :mrgreen: bir gitti nerdeyse unutuk, allahtan telefonle dalga sesi dinletiyordu :mrgreen:

haluk şu turuncu motoru olan arkadaşmıydı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:04 AM ----------

Herkese iyi akşamlar. Motosikletle gitmeyi düşündüğüm Datça tatiline Has Turizm le gitmeye karar verdiğimden motosikletim açıkta ve ortada kalmıştır. Burda olmadığım sürede onu bırakabileceğim, bir kenarı, köşesi olan abilerimin benimle irtibat kurmaları rica olunur. Aksi takdirde apt. önünde alarmı açık bir şekilde ne akü kalır ne bişey. Hatta benim buralarda olmadığım anlaşılırsa motoru uçurma girişimi bile olabilir. Şimdiden teşekkür ederim. :rendeer:

gezilere katılmak kaydı kuydu ile bu poroblemine çare olabilebilirim öptüm seni alp

.

haluk şu turuncu motoru olan arkadaşmıydı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:04 AM ----------

gezilere katılmak kaydı kuydu ile bu poroblemine çare olabilebilirim öptüm seni alp

.

Abim benim lafı mı olur? Sen bana bi cbf 150yi fazla görüp kontağını açtırmasanda(unutmam:cherry:) sana gs500 ü bırak gsxr1000 feda olsun. İstediğin kadar gez. Yannız yola çıkmadan; değişme zamanı gelen yağını değiştirirsen, bitik ön frene bi balata alırsan, bir de motor soğukken gelen(ve gittikçe daha fazla gelmeye başlayan) şık şık sesine(sübap ayarı diye düşünüyorum) çare bulursan, bunun gibi ufak tefek poroblemlerine çare olmak kaydı kuydu ile niye olmasın, dediğim gibi istersen 100.000km git lafı olmaz.:mrgreen::mrgreen:

Öpüyorum Abi

Son düzenleme:
selam olsun herkese,hayırlıişler bol kazançlar dilerim

alpcim akşam gel yardımcı olurum

aynen muzafferim siye katılıyorum,sıcaktada hiç çekilmiyor gerçi senin sigara derdin yok rahatsın,biz dışarı sigara içmeye,içeri evrak yazmaya bir sıcak bir soğuk vücut bir gün bana ana avrat kayacak ya nezaman meraK ediyorum,

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar

yav gürselim nerelerdesin,özlettin sende kendini bizim haluk gibi.:)mt'ye günaydın,iyi geceler demenden başka bir şeyler yaz,yüzünü göster artık kardeş.:p

Ne yoğun bi gün yaw :silent: çalış çalış nereye kadar :pr:

aynen muzafferim siye katılıyorum,sıcaktada hiç çekilmiyor gerçi senin sigara derdin yok rahatsın,biz dışarı sigara içmeye,içeri evrak yazmaya bir sıcak bir soğuk vücut bir gün bana ana avrat kayacak ya nezaman meraK ediyorum,

şikayet etmeyiiin,ne güzel,yoğunda olsa çalışacak bir işiniz vaaaar.:wiinkk:

yaf bora ben emekli olsam daha ne işim olur çalışmayla yan gelir yatarım,ama sana hak veriyorum 2 tane okul okuyan yetişkinin var allah yardımcın olsun aşama görüşürüz

bende genciim,hemde genç hissediyyyyyyyyooooooooooooooooom hemde yakışıklıyım:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar