[Adana - MT]

Herkese Selam; hayırlı ve bol kazançlı haftalar diliyorum...

Dünkü Osmaniye gezisine gelmiyen arkadaşlar çok şanslılar çünkü hayatımda gördügüm en berbat yoldu,motosikletler mahvoldu; yarı yoldan dönenler bile oldu o kadar berbattı ama yedigimiz kaşarlı alabalık harika idi :) :p

Son düzenleme:
Dünkü Osmaniye gezisine gelmiyen arkadaşlar çok şanslılar çünkü hayatımda gördügüm en berbat yoldu,motosikletler mahvoldu; yarı yoldan dönenler bile oldu o kadar berbattı ama yedigimiz kaşarlı alabalık harika idi :) :p

Enduro alın arkadaş, şikayet etmez süper yoldu dersiniz :queen:

Kaşarlı Alabalık demişken Kadirlinin girişinde (Otogarın girişinde) yapan var, yolu oraya düşen bir denesin :cat:

arkadaşlar bu hafta sonu ben,simyacı,muhittin(hayabusa)niğde çamardı ve tünel den sonra evlerimize geldik süper bir gezi idi ortalama 20 motosiklet vardı hepside ss idi tadı damağımda kaldı sizlere haber verme fırsatım olmadı.sebebi pazar sabahı verilmiş bir proğramdı.syg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi canın sağolsun zaaten gelemezdik,ne zaman geliyor HAYALBUSA şöle en afillisinden kuyruk düzeltelim

Kimseye karşı hiçbir kırgınlığım yok kimseninde bana kırılmasını istemem.Bu tamamen benim tercihimdi..herşey başta çok güzeldi ama maalesef yolun kötülüğü benim geri dönmeme sebep oldu. sanırım sadece ben geri döndüm. Yoksa onun dışında gayet neşeli başladık fakat patika yolda hem biz hem motorlarımız rezil oldu.Güzel bir etkinlikti ama yer yanlış seçilmişti bana göre.

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.

Temel'e sormuşlar:
'Metroseksuel ne demek?'
Temel cevap vermiş:
'Emin değilim ama galiba YERALTI ib..si...'

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın dostlar,herkeşe hayırlı işler bol kazançlar dilerim

bora allah iyiliğini versin karnım yarıldı gülmekten yeraltı ibnesi:queen:

herkese BÜYÜKECELİ (OVACIK) den günaydın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:28 AM ----------

Zafer yine ciğerleşiyorsun Halukla. Mustafayı ara sıra ziyaret et. Beni unutur sonra.

Kimseye karşı hiçbir kırgınlığım yok kimseninde bana kırılmasını istemem.Bu tamamen benim tercihimdi..herşey başta çok güzeldi ama maalesef yolun kötülüğü benim geri dönmeme sebep oldu. sanırım sadece ben geri döndüm. Yoksa onun dışında gayet neşeli başladık fakat patika yolda hem biz hem motorlarımız rezil oldu.Güzel bir etkinlikti ama yer yanlış seçilmişti bana göre.

Abi sana kesinlikle katılıyorum,keşke hepimiz yarı yolda dönse idik perişan olduk.Ama abi senin geri döndügün yerde varış noktamızdaki lokantanın önüymüş :) :p

Herkese günaydınlar bu arada :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar