[Adana - MT]

Herkese merhaba. Suzuki Türkiye ye telefon açtım. Biraz görüştükten sonra ilgili den mail geldi. Sorduğum parça fiyatlarını vermediler Suzuki servisine yönlendirdiler bakalım neymiş fiyatlar:pr:

Gazyağıda alayım diyorum çıkmışken praktikerde varmıdır?:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamam ben seni sabahın köründe uyandırım. Hani demiştin ya karkalar b... yemeden :mrgreen:

Üyeliği eski olabilir ama Gürhanı tanımıyorum, sen tanıyormusun :silent:

tamam unutma ama uyandırmayı şaka yapmıyorum....bu akşam biraz yorulabilirim.....sen uyanınca benide uyandır...

Gürhan arkadaşı sen tanımıyorsan ben nerden tanıyım ben daha yeniyim.....

Adana İl Temsilcisi
Üyeliği eski olabilir ama Gürhanı tanımıyorum, sen tanıyormusun :silent:

muzaffer,sanıyorum,dr.erhanın arkadaşı vardı ya,dr.gürhan,gözne aslanköye gittiğimizde gelmişti hani,bizim ümitin fz 6 sından vardı.sanırım o arkadaş.

alpciğim,gazyağını,ADANA'da 2 yerde var bildiğim kadarıyla.1.si havaalanı kavşağındaki şenbayrak petrol,diğeri de,akkapı da ki bir petrolde.lt.si 3,5 tl.civarı,haberin olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 PM ----------

-GÜRHAN BEY;

Kapuzbaşı şelaleri için;

Buluşma Tarihi : 25 Temmuz 2009 Cumartesi
Buluşma yerimiz : MOLA tesisleri
Buluşma Saati : 6:30
Hareket Saati : 7:00

evet konaklamalı,rezervasyon,yapıldı.otobandan gidilecek,yol tertemiz,yaklaşık 360 km.

Adana İl Temsilcisi
henüz pc başına geldim.motorumun zincirini temizledim,yağladım,ayrıca motorumu cillop gibi parlattım.yola hazır amcası :queen::queen:

yarın 110-120 paşa paşa gidecek.:queen:

henüz pc başına geldim.motorumun zincirini temizledim,yağladım,ayrıca motorumu cillop gibi parlattım.yola hazır amcası :queen::queen:

Bora kardeş, bizim motorlar 130 dan sonra çok yakmaya başlıyor ona göre :bounce:

Temizlik ve yağlama işini ben pazar günü yaptım...:cherry:

Acaba, gittiğimiz yerde Nargile varmıdır :silent:

Evet hocam ben o Gürhan'ım Erhan'la Hasan'ın arkadaşı. Mavi FZ6 Çamlıyaylaya gitmiştil ilk kez beraber daha sonra da iki yolculuğumuz oldu.
Bora abi merhaba, şelalede bir tek konaklama tesisi varmış öğrenebildiğime göre orayıda aradım yer kalmadı dediler, başka zamana artık, sabah gidip akşam gelmekte biraz bayar beni gibi geldi muhtemelen de tek başıma döneceğimden..
Başka zamana artık sizlere iyi eğlenceler dilerim görüşmek üzere.

yarın yola çıkacaklar için yolunuz açık olsun arkadaşlar.

hüsocum kına için acele etme hele bir geleyim. gerekirse kendi ellerimle yakacam

bu arada bugünün talihlisi muzaffer abiydi.

kusura bağma arkadaşım deneme bu nasıl olacak yapmadan anlayamassın.ama tecrübe oldu.
doğru söylüyorsun arkadaşım, tabiki deneyeceksin, şakalaşmak için takıldım:) hadi bir iki deneme daha yap, ama resimler senli motorunla olsunda seni tanımış olalım:rendeer:
Herkese merhaba. Suzuki Türkiye ye telefon açtım. Biraz görüştükten sonra ilgili den mail geldi. Sorduğum parça fiyatlarını vermediler Suzuki servisine yönlendirdiler bakalım neymiş fiyatlar:pr:

suzuki servisi bekir abinin kardeşi, gazyağıda pratikerde ne gezer derim alpciğim:bounce:, müracat trafik karşısı alpet:cat:

abi 110 la yol bitmez be yav:mrgreen:
YOLA ÇIKACAK ARKADAŞLARA
KAZASIZ BELASIZ, NEŞELİ GEZMELER DİLERİZ:rendeer:​

Adana İl Temsilcisi
teşekkürler arkadaşlar.

hadi bakalıııım,KAPUZBAŞI yolcusu kalmasııııın.:queen:

yolunuz açık olsun arkadaşlar, resimleri bende merak ediyorum :)
buarada bir iki hafta buralarda yokum, tatile gidiyorum, herkese iyi günler. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar