[Adana - MT]

Olmadımı muzom .... yemezmi bunu diyorsun...

Yerler yeterince ıslandıysa çamura yatar :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:22 PM ----------

Abi hafta sonu elemanları denize götürecem,yoksa bende gelmeyi çok isterdim,bende sizleri özledim şeker kutum....:rendeer:

"eleman" derken :silent: bayan elemanda varmı acaba :silent:
sıkıyorsa evet de :mrgreen:

Eyvallah varım ben muzafferim::biggrinn::biggrinn::biggrinn::lolabove::lolabove::angry2::...muzaffer abim beni yarı yolda bırakmaz.....o anadolu çocuğudur....buğday başağı gibi sapsarıdır teni.....yılandan korkmaz yalandan korktuğu kadar....özü sözü birdir.....bin düşünür bir konuşur....konuştumu dağlar titrer sesinden dize gelir....duyar gibi oluyorum bana haykırışını ....SEN MERAK ETME HÜSEYİNİM EYMEM SENİN YÜZÜNÜ YERE , GELİRİM SENİNLE GİTTİĞİN HER YERE '' allah allah yürü be muzaffer abi be hadi be abim benim ......::alkiis::::alkiis::::sas::::sas::

:rendeer: iyi akşamlar sevgili arkadaşlar :rendeer:

hüseyinim o ne kaz verme öyle vallahi bu sözlerin üzerine uçarak yine gelir muzaffer abi.:queen::queen:

günaydın dostlar

vee motorumu kullandım sonundaa ozlemısım ya 3 ay sonra:)) herkeşe ıı geceler

ayıp sana arkadaşım kandırdın beni şöyle düz yolda bir bakayım dedin sonra 120km ile sana yetişemedim aldın başını gittin hadi hayırlı olsun yeni motor hayatın

günaydın ben geldiimm

tebrik ediyorum seni arkadaşım doktor dediğin anca senin kadr bilinçsiz olur:farao: hem sen iyileştin mi ki kolundaki metal sargı faln çıktı die iyileştim sanma toktor tikkat et kendine :)
hastane de hiç bi arkadaşımı ziyaret etmek istemiyorum haberiniz olsun :farao::farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın YÜCE TÜRK MİLLETİ ve ADANA MT'nin güzel insanları....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:04 AM ----------

ümit ciddimisin sen kullandınmı gerçekten....olum acele etme yaw...:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yav Hüsocuğum Atatürk gibi adamsın vallahi :rendeer:

Ben yola çıkayım izninizle...SiiYuu

Mersi canım ama kimse onun gibi olamaz......ben sadece onun milletini selamladığı gibi sizleri selamlamak istedim.....:cat::cat:

bu arada nereye gidiyorsunkine sen ????:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar