[Adana - MT]

Tüm İslam aleminin ve Adanalı kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim. :rendeer:

Herkese merhaba. Yahu dün tam ben kalkarken Cengiz Abiler gelince hesabı ödemeyi unuttum:pale: Mahcubum. Bir dahaki sefere kim benden:silent:

Herkese merhaba. Yahu dün tam ben kalkarken Cengiz Abiler gelince hesabı ödemeyi unuttum:pale: Mahcubum. Bir dahaki sefere kim benden:silent:

sen ne zaman geldinki, ben seni görmedim :silent: Biz gittikten sonramı geldin acaba :cyclopsan
Sen kafanı yorma hayır sever biri ödemiştir :mrgreen: yada kimse ödememiştir. Artık ademe sen bi geldiğinde ödersin :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 PM ----------

herkeze merhabalar herkezin kandili mübarek olsun.....

Cümlemizin........

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tüm motorize ekibin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim

wow sonunda t-shörtü aldım :) ya anca bu kadar yakışır yanii :queen:

grnt0211.jpg

Adana İl Temsilcisi
TÜRK olmayı onur,ATATÜRKÇÜ olmayı gurur,MÜSLÜMANLIĞI inanç sayanların,bol yıldızlı değil,AYYILDIZLI bayrak altında saf tutanların KANDİLİNİ kutlarım.

arkadaşlar regaip kandiliniz mübarek olsun.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:36 PM ----------

Tüm İslam aleminin ve Adanalı kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim. :rendeer:

teşekkür ederiz korkut kardeş bizlerde istanbul mt arkadaşlarımızın regaip kandilini kutlarız :rendeer:

Estafurullah şöyle camdan bi bakalım dedik bide baktıkki kapalı
kilitte yoktu bari ışıkları yakalım dedik :rendeer:

m

Günaydın arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun,maşallah neşeniz yerinde Allah daim etsin hayırlı işler bol kazançlar en önemlisi sağlıklı günler dilerim bay bye.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar