sonunda bir motosiklet alabildimmmm zongshen 200 gy
hayırlı olsun, gülegüle kullan
bunlarda dünden kareler
tutacam dediysem tutarım:cherry:
sonunda bir motosiklet alabildimmmm zongshen 200 gy
demirgürsel kedi olalı bi fare tuttun... :mrgreen: artık yemeğe çağırırsın bizi ::159::
vay muzo kardeşim benim....naaptın hafta sonu anlat bakim.....görüşemiyoruz ...aramıyon....hafta sonu neler kaçırdığını bilsen aradın gerçi....:queen::bounce:
çatlayana kadar kebap yedim:queen:
çatlayana kadar kebap yedim:queen:
harbiden güzelmiş ben motorla öyle yatıcam valla uykum gelir üstümede pike bilem örterim,
ama benim gönlüm goldwingden yana,kredi kartına 1250 ay vade yapan varsa hemen alırım,ama o kadar yaşarmıyım onu bilemem yani 50.00x1250-62.500 TL yapor ha 1250 ay da 104 yıl yaporrrrrrrrr
bunlarda dünden kareler
tutacam dediysem tutarım:cherry:
abooooooooooooooooooovherkese selam.....gürsel tebrik ederim eline sağlık güzel av olmuş ama neden balığı eve görtürdükten sonra mutfakta sende soyundun....anlamdım sen balığı yemek için tutmuyormusun.....ters giden bi şeyler var ama neyse....:cherry:
vallaha tren kaçtı, az önce kaynana, kayınbaba ve biz kılçıklarını açıkta bırakacak kadar temizledik ve dıkandık resmen.artıkın bir dahakine sözümüz olsun:cat: :rendeer:demirgürsel kedi olalı bi fare tuttun... :mrgreen: artık yemeğe çağırırsın bizi ::159::
demirgursel abi süpersin balık da iyi ama sen niye soyundun![]()
ayıp ediyon ha halukcum:mrgreen: hem bu konuda espiri istemiyom ona görebuarada gürsel dün balık pazarında görmüşler seni. elindeki balık numara olmasın sakın.
canım benim kendini çocuk hissediyorsun demek:queen: :rendeer: :rendeer: :rendeer:Çocukmu kandırıyon yaa :queen:
herkese selam.....gürsel tebrik ederim eline sağlık güzel av olmuş ama neden balığı eve görtürdükten sonra mutfakta sende soyundun....anlamdım sen balığı yemek için tutmuyormusun.....ters giden bi şeyler var ama neyse....:cherry:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
vallaha tren kaçtı, az önce kaynana, kayınbaba ve biz kılçıklarını açıkta bırakacak kadar temizledik ve dıkandık resmen.artıkın bir dahakine sözümüz olsun:cat: :rendeer:
herkese günaydınnnnn,hayırlı işler bol gülüşler,kazasız keyifli sürüşlerrrr
Agökçe abim 2 kişi daha bulursak bedavaya getirebiliriz birisini,değişimli bineriz abi, hemde kırmızısını alırız