[Adana - MT]

Süreyya yengemize ve Ümit kardeşimize geçmiş olsun. İnşallah ciddi birşey yoktur. Kaza mı yapmış? Nooldu?

Kaza Yapan Arkadaşlara geçmiş olsun umarım kötü bir şey yoktur.

Bende dün duran motordan düştüm :) Nasıl becerdigimi sormayın ama ayagımı incittim zor basıyorum.Allah kimseye Kaza bela vermez inşallah.Bir yanlış basma ile bu kadar inciyor kazayı felan düşünemiyorum ALLAH Korusun.

Metecim,Allahın adamı maşallah gene bülbül gibi şakıyosun kardeşim benim,MT nin GüLüüüüü :) Yigenimi öp yerime güzel kardeşim :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
-günaydın arkadaşlar,
-bugün akşam,bir araya gelip,ümitin evine geçmiş olsun ziyaretine gidelim diyorum arkadaşlar.ne dersiniz ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın herkeşe,hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

zafer,bora siz yatmazmısınız sabahın köründe çöp mü battı gözünüze gidin yatın be ya deli etmeyin adamı uyku diye canım çıkıyor,adamlar imamla beraber nerdeyse ezan okuyacaklar

zafer,bora siz yatmazmısınız sabahın köründe çöp mü battı gözünüze gidin yatın be ya deli etmeyin adamı uyku diye canım çıkıyor,adamlar imamla beraber nerdeyse ezan okuyacaklar

Dükkanı biz açar biz kapatırız :queen:

GÜNAYDIN arkadaşlar..... :cat:

benim bildiğim hastaneye gidilir ama yinede siz bilirsiniz :silent:

Gidelimde hastanede kimse yoksa... :wiinkk:

günaydınlaaarr
Allah razı olsun senden canısı...:p sendende güzel haberler bekliyoruz...bak evleneyim falan dersen üşenmem gelirim gııı...:queen:

:cherry: 1-2 yıl var daha evlenmeme de sen evleniyomuşum gibi düşünüp gel yanii bi ziyaret et istersen :cherry:

ümiti gördük bişeyi yok yaa nazlanıyo anca :p hastane de olcak bildiğim kadarıyla evde deil

bu arada kaçırmışım ben süreyya abla ne ameliyatı oldu
çok geçmiş olsun dileklerimi ilet gürsel abii :rendeer:

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/59909-kozan.html
cross cu abilerim mükemmel gezi yapmışlar bi göz atmanızı tavsiye ederim
resimlere bakarken bile çok eğlendim :cat:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi

kardeş ne yapalım,erken kalkanın rızkı bol olurmuş.:queen:

GÜNAYDIN arkadaşlar..... :cat:benim bildiğim hastaneye gidilir ama yinede siz bilirsiniz :silent:

elbette hastaneye gidilir ama eline müdahale yapıp eve göndermişlerdir diye düşündük,yatmasını gerektiren birşey olduğunu sanmadık.:pale:

-ümit,ortopedia hastanesinde,2. kat 216 nolu odada yatıyormuş.ziyaret saatleri:13-14 18-19.bilgilerinize.

ben ümite,bugün öğle,gideceğim.

-birkancığım,sana da geçmiş olsun.bende durduğum yerde düşmüştüm,hala zaman zaman ağrır.:farao:

iyi günler arkadaşlar tanışma topigi falan açmadan olaya dalıyorum direk kusuruma bbakmazsanız:D adanadan ve çevresinden crosscular warsa pazar gününe bi gezi ayarlayalım diyorum ben hatay 4yoldayım aramız 100 km ama gelirim. mail atabilirsiniz yada buraya yazın bilmiyorum işte ayarlayalım bişiler:D

Adana İl Temsilcisi
iyi günler arkadaşlar tanışma topigi falan açmadan olaya dalıyorum direk kusuruma bbakmazsanız:D adanadan ve çevresinden crosscular warsa pazar gününe bi gezi ayarlayalım diyorum ben hatay 4yoldayım aramız 100 km ama gelirim. mail atabilirsiniz yada buraya yazın bilmiyorum işte ayarlayalım bişiler:D

merhaba arkadaşım,hoş geldin.adana'da croscu arkadaşlar var.forum bölümünden-gezi yazılarından gezilerini görebilir ve özel bilgilerine ulaşabilirsin.:)

Aramıza hoşgeldin, crosscular gezmekten buralara takılmıyorlar :mrgreen:

bi bulayım bakalım:D

baktımda yemedi:) adamlarda 400lük makinalar war yaa biz onlara ayak uyduramayız daha ufak motorlu arkadaşlar lazım bana çinliler falan:D:D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar