-günaydın arkadaşlar,
-bugün akşam,bir araya gelip,ümitin evine geçmiş olsun ziyaretine gidelim diyorum arkadaşlar.ne dersiniz ?
günaydın herkeşe,hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
zafer,bora siz yatmazmısınız sabahın köründe çöp mü battı gözünüze gidin yatın be ya deli etmeyin adamı uyku diye canım çıkıyor,adamlar imamla beraber nerdeyse ezan okuyacaklar
GÜNAYDIN arkadaşlar..... :cat:
benim bildiğim hastaneye gidilir ama yinede siz bilirsiniz :silent:
Allah razı olsun senden canısı...sendende güzel haberler bekliyoruz...bak evleneyim falan dersen üşenmem gelirim gııı...:queen:
günaydın herkeşe,hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
zafer,bora siz yatmazmısınız sabahın köründe çöp mü battı gözünüze gidin yatın be ya deli etmeyin adamı uyku diye canım çıkıyor,adamlar imamla beraber nerdeyse ezan okuyacaklar
GÜNAYDIN arkadaşlar..... :cat:benim bildiğim hastaneye gidilir ama yinede siz bilirsiniz :silent:
iyi günler arkadaşlar tanışma topigi falan açmadan olaya dalıyorum direk kusuruma bbakmazsanızadanadan ve çevresinden crosscular warsa pazar gününe bi gezi ayarlayalım diyorum ben hatay 4yoldayım aramız 100 km ama gelirim. mail atabilirsiniz yada buraya yazın bilmiyorum işte ayarlayalım bişiler
![]()
iyi günler arkadaşlar tanışma topigi falan açmadan olaya dalıyorum direk kusuruma bbakmazsanızadanadan ve çevresinden crosscular warsa pazar gününe bi gezi ayarlayalım diyorum ben hatay 4yoldayım aramız 100 km ama gelirim. mail atabilirsiniz yada buraya yazın bilmiyorum işte ayarlayalım bişiler
![]()
mesajıma bir cevaaaphaydi crosscu yokmu
![]()