[Adana - MT]

Günaydın Adana nın en güzel insanları:)Herkeşlere hayırlı haftalar.

Son düzenleme:

yeğenlerimide 2 tekerci yapıcan galiba kuzen...:p

bu arada balık olayına şaşırmıştım bu kadar kolaymı olur diye...meğer oltaya gelmiş balığı kapmışsın...:p

6 kilo deve sucuğu ile döndüm aranıza. İlk gezimizde sucuklar benden, hem de en develisinden. .

usta şu deve sucuunu bi anlatıversene nasıl bişey...nesini anlatayım dersen tadı ve rengi hakkında...kilosu ne kadar vs...harbiden ilk defa duydum ve merak ettim...ağız dadu didinmi ben oradayım...:p

Adanalı gardaşlar...bi ricam olacak...eskiler bilir...mkcelikkol kardeşime bi küçük ziyaret yapsanız olmamı...Temsa'da Mühendis...burayı takibi bıraktı kazadan sonra...benden duymadınız...tamammı...bacanak ENDUROCU01 bi el atıversene duruma...

Son düzenleme:
günaydınlarrr :cherry:

Adanalı gardaşlar...bi ricam olacak...eskiler bilir...mkcelikkol kardeşime bi küçük ziyaret yapsanız olmamı...Temsa'da Mühendis...burayı takibi bıraktı kazadan sonra...benden duymadınız...tamammı...bacanak ENDUROCU01 bi el atıversene duruma...

kemal abiyee noolmuşkii nie ziyaret ediyoz
ara ara görüyodum ben gayet iyiiii :cherry:

günaydınlarrr :cherry:

kemal abiyee noolmuşkii nie ziyaret ediyoz
ara ara görüyodum ben gayet iyiiii :cherry:

selamlar şekercan nasılsın...heç selam sabah vermez oldun...:pale:yahu işte kaynaşma babında kardeşimdir kopmasın ortamdan...bi davete alın götürün emrivaki falan...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bacanağım kankam metehandurom,zaten kendisiyle görüşülüyor muhabbet ediliyor,sen merak etme gerekirse motorun arkasına bağlarız toplantıya götürürüz senin için

muzocum bizde zaten geziye gittiniz demedik,bizimkide motor onuda çalıştırırdık,göl kenarına gelir iki lafın belini kırardık anlamında sorduk,sağlık olsun
::saad::::gleam::

usta şu deve sucuunu bi anlatıversene nasıl bişey...nesini anlatayım dersen tadı ve rengi hakkında...kilosu ne kadar vs...harbiden ilk defa duydum ve merak ettim...ağız dadu didinmi ben oradayım...:p

Sevgili Metehan, deve sucuğu anlatılmaz yenilir :queen: Biz yiyince fotolarını görürsün :cat:

Kemal son olarak dağcılığa merak saldı. Buralarda görmen o yüzden zor.

bacanağım kankam metehandurom,zaten kendisiyle görüşülüyor muhabbet ediliyor,sen merak etme gerekirse motorun arkasına bağlarız toplantıya götürürüz senin için

::

size güveniyorum bacanak...öperim....:p

Sevgili Metehan, deve sucuğu anlatılmaz yenilir :queen: Biz yiyince fotolarını görürsün :cat:

Kemal son olarak dağcılığa merak saldı. Buralarda görmen o yüzden zor.

valla merak ettim şimdi...bu yaza belki ENtepe hanımın sülalesine uğramak istiyorum...aracla yolum düşerse artık ısmarlarsınız dostum...:)

kankam,bacanağım her zaman baştacısın odanın biri size tahsisli bunu bil kardeşim ama bir şartla yağmuruda getirecekisin sap gibi gelirsen mehtabı seyrederek damda yatarsın:p

selamlar şekercan nasılsın...heç selam sabah vermez oldun...:pale:yahu işte kaynaşma babında kardeşimdir kopmasın ortamdan...bi davete alın götürün emrivaki falan...:cat:

yeni haberim oldu abi geri döndüğünden face deki gruba üyeydim ordan haber verdiler döndüğünü yoksa slm vermem mi :cherry:

günaydın arkadaşlar .

günaydın dostlarım herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

gükhan hocam hoşgeldin sağsalim döndüğünüze sevindik,teyze kızınıa bir ömür boyu mutluluklar dileriz,sucuklar hörgüçlümü düzmü:p

gürsel ve adaşı akabinde muzo pazar günü geziyorsunuz haberimiz yok,insan bir alo der bu kadarmı arkadaşlığınız:salut:bizde evde sıkıntıdan patladık ademin orası aklıma geldi ama kimseden ses çıkmayınca herkes evdedir zannettim ama yanılmışım,bizde ona göre geliriz artık sağlık olsun

al bendednde o kadar insan gidirken bir siteye yazar, bir haber verir, gidiyoruz gelen varmı diye. iyi o zaman bizde bir yere gideceğimiz zaman basar gideri z kimseye haber vermeyiz.

Son düzenleme:
yeğenlerimide 2 tekerci yapıcan galiba kuzen...:p

bu arada balık olayına şaşırmıştım bu kadar kolaymı olur diye...meğer oltaya gelmiş balığı kapmışsın...:p
olacaklarsa iki tekerci olsunlar kuzen:) dört tekerci olupta hapismi olsunlar:cat:
balık olayı: valla ben tuttum desem yalan olur, ama ben olmasam büyük ihtimal kaçırırdı, adam ipi çekti ben kepçeyle sudan aldım.yani asıl icraat sahibi benim:bounce: :queen:
Gürsel ciğerim olunca hepsi palukçu oluyor :queen:

Menderesten iyice bakınarak geçtim bu sefer ama kardeşim utanmasanız gölün içine girecekmişsiniz :queen:
balık dedinmi herşey duruyor zaferim:) balığın çektiği zili motorun üzerinde yanlarından geçerken gördüm, anında kırmızı stopa bastım, koştum oltaya.özlemişim balık tutmayı.bundan sonra beni arayan göl kenarında oltalarımla bulur:bounce:
Arkadaşlar günaydın. Teyze kızımı everdim yarım saat önce de Adanamıza döndüm. Söz verdiğim gibi Aydın İncirliova'ya uğradım. 6 kilo deve sucuğu ile döndüm aranıza. İlk gezimizde sucuklar benden, hem de en develisinden. Nöbetçi olursam daha sonraki hafta ama.

hoşgeldiniz gökhan, hayırlı olsun düğününüz:rendeer:

Ciğerim benidemi aramayacaksın yoksa? :salut:

Sevgili Ümit'e geçmiş olsun. Sabah şansımı deneyim bir arayım dedim telefonla. Zira birinin yardımı olmadan telefona cevap vermesi imkansız. Neyse, konuşamadım kısaca. Nerede olduğunu bilen varsa haber versin. Ziyaretine gidelim. :rendeer:

Hocam deve sucuğu bizim Ege Bölgesinde özellikle de Aydın'ın İncirliova ilçesinde yapılan bir sucuk. Deve etinden haliyle. 3 çeşidi var. Devenin but kısmından yapılan en iyisi ve pahalısı. 23 TL kilosu. ben ikinci kalite olandan aldım. Devenin bilmem neresinden yapılıyor. Fiyatını yazmayayım. Malum hediyenin fiyatını konuşulmaz. Deve sucuğunun tadı hafif mayhoş. Çok hafif ama. Beni bozmuyor. Tam tersine tadına müptelayım. Belki alışık olduğumdandır ama. Umarım hepiniz beğenirsiniz. Beğenmez iseniz normal sucuktan takviye yaparsınız. Deve sucuklarını da ben eve götürürüm. 3 ay yeriz biz evde...:p

Size bir de incir rakısı getirdim desem ne dersiniz? :)))) Duyabiliyorum. Ama demeyeceğim çünkü bulamadım. Bir dahaki sefere artık.

Son düzenleme:
halukçum görüyorsun dimi el altından kimseye çaktırmadan geziyorlar,alacakları olsun bunu bir kenara yazdım zaten,

Zaferim ümüdün neyi varki,hiç haberimiz yok odamı estetik yaptırdı yoksa,

Adana İl Temsilcisi
cengiz sana özelden msj.attım.haber verdim.

-arkadaşlar lütfen şu ayarlarınız bölümünden,msj.pop-up seçeneğini tıklatın yada msj kutunuzu sık sık kontol ediniz.

günaydın arkadaşlar .

al bendednde o kadar insan gidirken bir siteye yazar, bir haber verir, gidiyoruz gelen varmı diye. iyi o zaman bizde bir yere gideceğimiz zaman basar gideri z kimseye haber vermeyiz.

halukçum görüyorsun dimi el altından kimseye çaktırmadan geziyorlar,alacakları olsun bunu bir kenara yazdım zaten,

Zaferim ümüdün neyi varki,hiç haberimiz yok odamı estetik yaptırdı yoksa,

yaw arkadaşlar, biliyorsunuz hobi bahçemde elektrik, bilgisayar ve internet yok, onun için gezeceğimi MT yazamadım, sizde bu kadar büyütmeyin artık :salut:

bu pazar hava nasıl olcekmiş bilen var mıı 3 haftadan sonra ilk hez bu hafta sonu adanadayım gezi var mı gezii :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar