Günaydın Adana nın en güzel insanları
Herkeşlere hayırlı haftalar.
Son düzenleme:
6 kilo deve sucuğu ile döndüm aranıza. İlk gezimizde sucuklar benden, hem de en develisinden. .
Adanalı gardaşlar...bi ricam olacak...eskiler bilir...mkcelikkol kardeşime bi küçük ziyaret yapsanız olmamı...Temsa'da Mühendis...burayı takibi bıraktı kazadan sonra...benden duymadınız...tamammı...bacanak ENDUROCU01 bi el atıversene duruma...
günaydınlarrr :cherry:
kemal abiyee noolmuşkii nie ziyaret ediyoz
ara ara görüyodum ben gayet iyiiii :cherry:
usta şu deve sucuunu bi anlatıversene nasıl bişey...nesini anlatayım dersen tadı ve rengi hakkında...kilosu ne kadar vs...harbiden ilk defa duydum ve merak ettim...ağız dadu didinmi ben oradayım...
Adanalı gardaşlar...bi ricam olacak...eskiler bilir...mkcelikkol kardeşime bi küçük ziyaret yapsanız olmamı...Temsa'da Mühendis...burayı takibi bıraktı kazadan sonra...benden duymadınız...tamammı...bacanak ENDUROCU01 bi el atıversene duruma...
bacanağım kankam metehandurom,zaten kendisiyle görüşülüyor muhabbet ediliyor,sen merak etme gerekirse motorun arkasına bağlarız toplantıya götürürüz senin için
::
Sevgili Metehan, deve sucuğu anlatılmaz yenilir :queen: Biz yiyince fotolarını görürsün :cat:
Kemal son olarak dağcılığa merak saldı. Buralarda görmen o yüzden zor.
selamlar şekercan nasılsın...heç selam sabah vermez oldun...ale:yahu işte kaynaşma babında kardeşimdir kopmasın ortamdan...bi davete alın götürün emrivaki falan...:cat:
günaydın dostlarım herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
gükhan hocam hoşgeldin sağsalim döndüğünüze sevindik,teyze kızınıa bir ömür boyu mutluluklar dileriz,sucuklar hörgüçlümü düzmü
gürsel ve adaşı akabinde muzo pazar günü geziyorsunuz haberimiz yok,insan bir alo der bu kadarmı arkadaşlığınız:salut:bizde evde sıkıntıdan patladık ademin orası aklıma geldi ama kimseden ses çıkmayınca herkes evdedir zannettim ama yanılmışım,bizde ona göre geliriz artık sağlık olsun
olacaklarsa iki tekerci olsunlar kuzenyeğenlerimide 2 tekerci yapıcan galiba kuzen...
bu arada balık olayına şaşırmıştım bu kadar kolaymı olur diye...meğer oltaya gelmiş balığı kapmışsın...![]()
balık dedinmi herşey duruyor zaferimGürsel ciğerim olunca hepsi palukçu oluyor :queen:
Menderesten iyice bakınarak geçtim bu sefer ama kardeşim utanmasanız gölün içine girecekmişsiniz :queen:
Arkadaşlar günaydın. Teyze kızımı everdim yarım saat önce de Adanamıza döndüm. Söz verdiğim gibi Aydın İncirliova'ya uğradım. 6 kilo deve sucuğu ile döndüm aranıza. İlk gezimizde sucuklar benden, hem de en develisinden. Nöbetçi olursam daha sonraki hafta ama.
günaydın arkadaşlar .
al bendednde o kadar insan gidirken bir siteye yazar, bir haber verir, gidiyoruz gelen varmı diye. iyi o zaman bizde bir yere gideceğimiz zaman basar gideri z kimseye haber vermeyiz.
halukçum görüyorsun dimi el altından kimseye çaktırmadan geziyorlar,alacakları olsun bunu bir kenara yazdım zaten,
Zaferim ümüdün neyi varki,hiç haberimiz yok odamı estetik yaptırdı yoksa,
bu pazar hava nasıl olcekmiş bilen var mıı 3 haftadan sonra ilk hez bu hafta sonu adanadayım gezi var mı gezii :cherry: