günaydın.dün gece yağmuru bolca yiyip çadırımızı pılımızı pırtmızı toplayıp eve döndük.
yazık deyilmi o çocuklara :queen:
sana resimleri akşam yüklicem görünüzzzz sizzzz.tatlı su motorcuları sizi ben nezaman yapacam dedimde yapmadımmm:bounce:
ayh ayh cezmi, daha çok bekliceezmi :bounce: diye bir şarkı vardı abim hatırlarmısın.senin yükleyeceğin resim yok belli oldu:queen:
al sana resim
arkadaşlarım ve ben :mrgreen:
bir kaç harbi motorcu biraz turlayalım dedik

menderese girdik.baktım adamın birinin oltasına balık gelmiş nasıl alacağını şaşırmış:cyclopsan uzman balıkçı olarak olaya hemen el attım :bounce:
kuzu kuzu
gölün karşılarını gezerken haydutuma rastladık
daha sonra güzel bir su kenarında günün anlam ve önemine dair konuşmaların ardından birde hatıra fotoğrafı patlatalım gari dedik:cherry:
burda muzaffercim adaşım gürselin gözünü oyuyor :cherry: suçu muzafferi sollamak :cherry: (ben yazdım ama kendim bile inanmadım

adaşım 30 u geçmedi)
şahinim motorculuğa heveslendi, motor beğenmeye çalışıyor.illa CBF500 diyor, gerisinin alayı fısmış:cat: :queen:
bunlarda scooterci gençlik
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

güzel bir gündü.muzafferime, mertime, adaşıma, şahinime, mehmetime böyle bir gün için teşekkür ederim:rendeer: