[Adana - MT]

Günaydın sevgili arkadaşlar,tam evde oturulacak bir hava iyiki gezi programı yapmamışız!!!:bounce:

Günaydın Millet

Ne çadırı ciğerim bu havada. Allah korumuş.

İyi hoş bizde akşam üstü uçurtma uçuruyorduk o şimşekler çaktığında.
Nedense hep aklıma Benjamin Franklin gelip gelip duruyordu :queen:

hafta sonu bizim izcilerin kampı vardı dsi baraj kapaklarının orda.

yok canım,evde kontak açıcaksın sonra geri kapatıp yukarı çıkıcaksın resimleride ben yüklerim merak etmeyin

dalgamı geçiyonuz leeeeeeen.görürüsünüzzzz:pr:

yok canım,evde kontak açıcaksın sonra geri kapatıp yukarı çıkıcaksın resimleride ben yüklerim merak etmeyin

bolca resim isteriz ha ona göre :mrgreen:

sana resimleri akşam yüklicem görünüzzzz sizzzz.tatlı su motorcuları sizi ben nezaman yapacam dedimde yapmadımmm:bounce:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm millet,herkeşe iyi pazarlar sıkıcı bir gündü hava güzel ama değerlendiremedik

günaydın.dün gece yağmuru bolca yiyip çadırımızı pılımızı pırtmızı toplayıp eve döndük.
yazık deyilmi o çocuklara :queen:
sana resimleri akşam yüklicem görünüzzzz sizzzz.tatlı su motorcuları sizi ben nezaman yapacam dedimde yapmadımmm:bounce:

ayh ayh cezmi, daha çok bekliceezmi :bounce: diye bir şarkı vardı abim hatırlarmısın.senin yükleyeceğin resim yok belli oldu:queen:

al sana resim

arkadaşlarım ve ben :mrgreen:

bir kaç harbi motorcu biraz turlayalım dedik :p menderese girdik.baktım adamın birinin oltasına balık gelmiş nasıl alacağını şaşırmış:cyclopsan uzman balıkçı olarak olaya hemen el attım :bounce:

kuzu kuzu

gölün karşılarını gezerken haydutuma rastladık
daha sonra güzel bir su kenarında günün anlam ve önemine dair konuşmaların ardından birde hatıra fotoğrafı patlatalım gari dedik:cherry:

burda muzaffercim adaşım gürselin gözünü oyuyor :cherry: suçu muzafferi sollamak :cherry: (ben yazdım ama kendim bile inanmadım:p adaşım 30 u geçmedi)

şahinim motorculuğa heveslendi, motor beğenmeye çalışıyor.illa CBF500 diyor, gerisinin alayı fısmış:cat: :queen:

bunlarda scooterci gençlik
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

güzel bir gündü.muzafferime, mertime, adaşıma, şahinime, mehmetime böyle bir gün için teşekkür ederim:rendeer:

Son düzenleme:
Gürsel ciğerim olunca hepsi palukçu oluyor :queen:

Menderesten iyice bakınarak geçtim bu sefer ama kardeşim utanmasanız gölün içine girecekmişsiniz :queen:

Arkadaşlar günaydın. Teyze kızımı everdim yarım saat önce de Adanamıza döndüm. Söz verdiğim gibi Aydın İncirliova'ya uğradım. 6 kilo deve sucuğu ile döndüm aranıza. İlk gezimizde sucuklar benden, hem de en develisinden. Nöbetçi olursam daha sonraki hafta ama.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın dostlarım herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

gükhan hocam hoşgeldin sağsalim döndüğünüze sevindik,teyze kızınıa bir ömür boyu mutluluklar dileriz,sucuklar hörgüçlümü düzmü:p

gürsel ve adaşı akabinde muzo pazar günü geziyorsunuz haberimiz yok,insan bir alo der bu kadarmı arkadaşlığınız:salut:bizde evde sıkıntıdan patladık ademin orası aklıma geldi ama kimseden ses çıkmayınca herkes evdedir zannettim ama yanılmışım,bizde ona göre geliriz artık sağlık olsun

GÜNAYDIN millet :mrgreen:

günaydın dostlarım herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

gükhan hocam hoşgeldin sağsalim döndüğünüze sevindik,teyze kızınıa bir ömür boyu mutluluklar dileriz,sucuklar hörgüçlümü düzmü:p

gürsel ve adaşı akabinde muzo pazar günü geziyorsunuz haberimiz yok,insan bir alo der bu kadarmı arkadaşlığınız:salut:bizde evde sıkıntıdan patladık ademin orası aklıma geldi ama kimseden ses çıkmayınca herkes evdedir zannettim ama yanılmışım,bizde ona göre geliriz artık sağlık olsun

cengizim bizimkisine gezi denmez şööyle bir motorları çalıştırdık o kadar :wiinkk:

Arkadaşlar günaydın. Teyze kızımı everdim yarım saat önce de Adanamıza döndüm. Söz verdiğim gibi Aydın İncirliova'ya uğradım. 6 kilo deve sucuğu ile döndüm aranıza. İlk gezimizde sucuklar benden, hem de en develisinden. Nöbetçi olursam daha sonraki hafta ama.

Allah bir yastıkta kocatsın:rendeer:, sucukları dört gözle bekliyoruz :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar