[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm millet dün gece yarısına kadar çalıştım,gece 02:30 du eve geldim,internetede giremedeim,malum tayin haftası olduğu için 1200 sayfa kitapçık hazırladık,ancak kendime gelebildim,

Süreyya yengemize geçmiş olsun,acil şifalar dileriz.Gürselimede hayırlı olsun kazasız belasız sıkıntısız geçtiği için görüşmek dileğiyle

Teşekkür ederiz,güzel Adana'nızda bizleri güler yüzle karşılayıp ağırlıyan Gülden kardeşimize,SMSK Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.
Başta Gülden arkadaşımız olmak üzere,Sakarya'ya yolu düşen herkezi ağırlamaktan onur duyacağız.

Saygı ve sevgilerimle.

888nvf.jpg

222dsi.jpg

333uwy.jpg

444t.jpg

555ubw.jpg

777x.jpg

1010rae.jpg

26653955.jpg

NE DEMEK ABİ GELMENİZ YETERLİYDİ...KEŞKE DAHA ÇOK KALABİLİP BURDA Kİ ARKADAŞLARIMIZLADA SİZLERİ TANIŞTIRMAK İSTERDİM AMA KISMET DEĞİLMİŞ GELDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HER ZAMAN ADANA NIN KAPILARI SİZLERE AÇIKTIR:cat:

SÜRAYYA YENGEMİZE ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM.AZ ZAMAND ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞUR:rendeer:

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlarım Yarinki GEZİ PROĞRAMI ŞÖYLEDİR.saat 9.30 herzamanki yerden hareket,lütfen geç kalmayın.saat 10.da teker döner.gelmeyen sarı zambak olsun.

kanımca espiri yaptı muzaffer abim

yok canım,evde kontak açıcaksın sonra geri kapatıp yukarı çıkıcaksın resimleride ben yüklerim merak etmeyin

günaydın.dün gece yağmuru bolca yiyip çadırımızı pılımızı pırtmızı toplayıp eve döndük.

Günaydın Millet

Gürsel düşen bir somunu Reşat Tombulda buldum. Diğerini bulamadım, Yamaha'ya gidip verin bir tane dedim valla. Sağolsunlar hemen buldular :cat:

Somun kare değil dikdörtgen, biz yapsaydık epeyce uğraştırırdı. Teşekkür ederim yinede :rendeer:

günaydın.dün gece yağmuru bolca yiyip çadırımızı pılımızı pırtmızı toplayıp eve döndük.

Ne çadırı ciğerim bu havada. Allah korumuş.

İyi hoş bizde akşam üstü uçurtma uçuruyorduk o şimşekler çaktığında.
Nedense hep aklıma Benjamin Franklin gelip gelip duruyordu :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar