Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete kankam bizimkinler ipli ve yapraklı modelleri öne arkaya adem misali asma yaprağı geriye kalan yerlerde çamaşır ipi olcek
tişörtleri zaten gelecek sene için alıyoruz:mrgreen:bu sene tayt giyeceğiz
Bora abi senin yerinde gözü olanlar var sanırım arkadaşımızı tanıyormusun birde isim için sana telif hakkı verdimi iyi akşamlar adana mt

SÜREYYA geçmiş olsun.Bu hafta gezi yokmuş haftaya kadar ayağa kalkman lazım.
Hepinize günaydın hayırlı haftalar bol güzel işler diliyorum.Uzun zamandır siteye bakamıyorum ama haberleri alıyorum
Birde bişe söylemek istiyorum...
12 Nisan da İzmir de başlayıp 19 Nisan da Alanya da bitecek olan
45.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet yarışında motorize ekibi olarak Sakarya Motosiklet Klübü Üyeleri eşlik edecek yarışma bittiğinde güzel şehrimiz olan Adana ya davet ettim ve beni kırmayıp geleceklerini belirttiler sizlerle de tanışmayı çok istiyorlar.Tarih tam olarak belli değil ama belli olduğunda yine burdan sizleri bilgilendiririm.Adana MT olarak sizlerden çok bahsettim ve beni bu karşılamada tek bırakmayacağınıza inanıyorumŞimdiden teşekkür ederim....:rendeer:
GÜNAYDIN arkadaşlar...... :cat:
abi ya ben tayt giymem babam kızıyor![]()
Sevgili doslarım, allaha şükür süreyya kazasız belasız bugün amaliyat oldu. çok şükür sağlık durumu iyi.
Arayıp soran ve ziyarete gelen tüm arkadaşlarıma buradan çok çok teşekkür ediyorum.
Ve bu arada haluk hocamın eşi hülya hanımada hastanede ilgi ve alakasından dolayı onada çok çok teşekkür ediyorum. :rendeer: