[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete kankam bizimkinler ipli ve yapraklı modelleri öne arkaya adem misali asma yaprağı geriye kalan yerlerde çamaşır ipi olcek

Bora abi senin yerinde gözü olanlar var sanırım arkadaşımızı tanıyormusun birde isim için sana telif hakkı verdimi iyi akşamlar adana mt

bora abi ixiri denedinmi gerci ihtiyacın yok ama genede merak ettim fark varmı diye
enerji babında......

cümleten hayırlı akşamlar:rendeer:

ben tayt giymem baştan söyleyim tayt bizi bozar ağa :)

bora abi ne ixiri hayırdır:wiinkk:

Sevgili doslarım, allaha şükür süreyya kazasız belasız bugün amaliyat oldu. çok şükür sağlık durumu iyi.
Arayıp soran ve ziyarete gelen tüm arkadaşlarıma buradan çok çok teşekkür ediyorum.
Ve bu arada haluk hocamın eşi hülya hanımada hastanede ilgi ve alakasından dolayı onada çok çok teşekkür ediyorum. :rendeer:

hayırlı akşamlar.gürsel abi tekrardan eşim ve ben geçmiş olsun dileklerimizi sunarız acil şifalar geçmiş olsun.

Adana İl Temsilcisi
-süreyya kardeşimize,ben ve eşim,tekrar geçmiş olsun diyoruz.:rendeer:
-aykutcuğum bunlardan çok içmemiz lazımmış.:queen:

arkadaşlar selam:)
bugün adaşımı ve süreyya kardeşimi yalnız bırakmadık, adana mt adına biz hastanede ziyaretimizi yaptık :cat:
tabi ben gitmişsem resimsiz dönmem bilirsiniz :bounce: :mrgreen:

ablam biraz nazlandı ama ben vazgeçmem

sağolsun adaşım bizi kapıya kadar yolcu etti

tekrardan çok geçmiş olsun, Allah başka musibet vermesin :rendeer:

Hepinize günaydın hayırlı haftalar bol güzel işler diliyorum.Uzun zamandır siteye bakamıyorum ama haberleri alıyorum:)

Birde bişe söylemek istiyorum...
12 Nisan da İzmir de başlayıp 19 Nisan da Alanya da bitecek olan
45.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet yarışında motorize ekibi olarak Sakarya Motosiklet Klübü Üyeleri eşlik edecek yarışma bittiğinde güzel şehrimiz olan Adana ya davet ettim ve beni kırmayıp geleceklerini belirttiler sizlerle de tanışmayı çok istiyorlar.Tarih tam olarak belli değil ama belli olduğunda yine burdan sizleri bilgilendiririm.Adana MT olarak sizlerden çok bahsettim ve beni bu karşılamada tek bırakmayacağınıza inanıyorum:)Şimdiden teşekkür ederim....:rendeer:

Teşekkür ederiz,güzel Adana'nızda bizleri güler yüzle karşılayıp ağırlıyan Gülden kardeşimize,SMSK Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.
Başta Gülden arkadaşımız olmak üzere,Sakarya'ya yolu düşen herkezi ağırlamaktan onur duyacağız.

Saygı ve sevgilerimle.

888nvf.jpg

222dsi.jpg

333uwy.jpg

444t.jpg

555ubw.jpg

777x.jpg

1010rae.jpg

26653955.jpg

Adanalıya yakışırmı böyle bişey abi...bundanmı giyeceksin yoğsam...sonra millet bıyıkları palazlar valla...:cherry:

Çok güzelmiş

abi ya ben tayt giymem babam kızıyor :D

niye öyle diyorsun sana çok yakışır.

Sevgili doslarım, allaha şükür süreyya kazasız belasız bugün amaliyat oldu. çok şükür sağlık durumu iyi.
Arayıp soran ve ziyarete gelen tüm arkadaşlarıma buradan çok çok teşekkür ediyorum.
Ve bu arada haluk hocamın eşi hülya hanımada hastanede ilgi ve alakasından dolayı onada çok çok teşekkür ediyorum. :rendeer:

Büyük geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar