merhaba motorsiklet almak veya satmak isteyen arkadaşlar fuzuli cad güral motorsiklet / gelin 0 535 6403276
merhaba motorsiklet almak veya satmak isteyen arkadaşlar fuzuli cad güral motorsiklet / gelin 0 535 6403276
sağolasın cenkizimgürselim abim çok çok geçmiş olsun
hoşbulduk zafer ciğerimGürselim hoşgeldin tekrar
teşekkür ederim hasan, şu an bayağı iyi gibiyim :cat:Acil şifalar Gürsel. Burun Tampon'u oldukça rahatsız edicidir ama birkaç günlük sıkıntının sonrasında çok daha rahat edeceğine inanıyorum. Allah cümlemize sağlıklı, huzurlu bir yaşam nasip etsin dostum. Tekrar geçmiş olsun.
hocam hoşgeldin, iyi ettin gelmeklemerhaba motorsiklet almak veya satmak isteyen arkadaşlar fuzuli cad güral motorsiklet / gelin 0 535 6403276
günaydın
ani bir giriş olmuş :cherry:
Adana motor grubunun değerli üyelerine merhaba , iyi akşamlar.İsmim Tamer Tetiker.Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktayım. Sevgili Mustafa Özbayrak'ın arkadaşıyım ve ondan aldığım bilgiler ile bu gruba katılma ve yazma fırsatı buldum.Motosiklet konusunda yeniyim ve halen Yamaha 125 kros motora biniyorum. Pazar günü bir doktor arkadaşım ile birlikte Osmaniye gezisine katılmayı planlıyorum. Herkese tekrar iyi akşamlar...
biz buraya sadece ticari amaçla takılınmasını sevmeyiz.bir arkadaş olarak takılıp gerektiğinde bildiğin konularda yardımcı olmak fikrindeysen başımızın üstünde yerin var.
ama yok ben ticaret adamıyım diyorsan, hepimiz motor nereden alınır, parça nereden bulunur biliyoruz burada reklam yapman doğru deyilr:
ben fikirlerimi açık yazmayı severim :bounce:
günaydın
ani bir giriş olmuş :cherry:
Bora bana kızdın dimi burdan öyle görüyorum,hani derler ya köşker sevdiği deriyi yerden yere vururmuş yanlış anlama,kalbini kırdıysam özür dilerim,ama iu avatarındaki halin çok tatlı ve sevimli,yeni halin için aynı şeyi söylemiyorum ya eskiye alıştık ondan garipsiyorum neyse istediğin kadar fırça atabilirsin,senin her türlü halini severiz
abi kurt kaynıyor inan :queen: pazarı iple çekiyorum, inşallah problem olmazsa burunda hepberaber yolda olacağız:cat:Gürsel abi ne kadar yatacan daha. sen alışık değilsin yatmaya. pazar gününe kadar yat. pazar günü motorda kendine gelirsin.
ha ha haahhhaaa ya arkadaşlar bi imaj furyasıdır yürüyor
Bora bana kızdın dimi burdan öyle görüyorum,hani derler ya köşker sevdiği deriyi yerden yere vururmuş yanlış anlama,kalbini kırdıysam özür dilerim,ama iu avatarındaki halin çok tatlı ve sevimli,yeni halin için aynı şeyi söylemiyorum ya eskiye alıştık ondan garipsiyorum neyse istediğin kadar fırça atabilirsin,senin her türlü halini severiz
Gürsel abi çoook çook geçmiş olsun abim...
Mete_Han kardeşimm hoşgelmişsiiiinnnnnnnnn.Sana Facebook da Mete_Han MT ye geri dönsün diye kampanya başlatmıştı Sinan bizde destek vermiştik demek aşı tutmuş.Hoşgeldin Gurbaan
Bora abi çok yakışıklı olmuşsun valla dedikleri gibi 10 yaş gençleşmişsin.Ama eskiden Muzaffer abimle Karasokuda Kaynakçı bayramın oralarda neler yapıodunuz onuda ayrıca bilmek istiyorum oralar eskiden çok neşeli yerlerdi :queen:
kankam hoşgelmişsin gurban olduğum, vallahi çok sevindim dönmene.kaza yok Allaha şükür, burun problemi operasyunuydu, kurtulacağız inşallah :cat:
TEKRAR HOŞGELDİN ÇOK SEVİNDİM
![]()
ben çııkar malum mesai bittiiiiiiii,turgay abi yüzünü gören cennetlik, saygılar
vay yakışıklım burdaymış...içerdeydik kanka