artık yanında bolbol sigara içeriz dıkanmazsın,
ah ben yengenin yerinde olcam sana sigara içirirmiydim fosur fosur kanka...
sigara öldürür kanka...kuşun kanadını kırar aman dikkat...:queen:
artık yanında bolbol sigara içeriz dıkanmazsın,
peeeeeh bizde kendimze genç diyoz adama bak filinta gibi olmuş. zafer haklı daha sana abi mabi yok.
bora abi süper olmuşsun
yeni imaj hayırlı olsun, umarım getirisi bol olur.)) :mrgreen: bizde imaj değiştirecek ne bıyık ne saç kalmadığından değişimlere gıpta ile bakıyoruz.r:
tanışıyormuyuz?? aramıza yeni katıldıysanız biraz kendinizden bahsedin mesela askere felan gittinizmi birde ehliyet yoksa gezilere katılamazssınız selamlar
:rendeer:
Bora abi artık yenge seni tek başına dışarı da bırakmaz yandın valla. eee sen akıllı uslusun ama kızlar peşini bırakmaz mazallah.
bora abi geçleşmişsin. süpper olmuş vallahi.
süper olmuşsun abi![]()
hıııı, şimdi tam motorcu tipi olmuşsun, tebrik ederim :cat::cat::cat:
Boracım vesikalık resmin sürekli tavan yapıyor bu ekonomik krizde,İMKB bile bu kadar rağbet görmemiştir,kıskananlar çatlasın sana yaşlı diyen utansın,kırışmış diyenin yüzü kırışsın saçı dökülsün,
eyvallaaaah:cat:
arka fondaki abajur eğri duruyor onu bizahmet düzeltiver,
Yeni imajın güzel olmuş Bora abi. Allah mutlu huzurlu ömrü nasip etsin. Hep genç kalasın inşallah.
bora abi imajı yenilemişsin artık bir tanede chooper (çapır) marka motor da alırsın sen yakında. ben bora abimi dedim özür dilerim dilim sürçtü bora kanka diyecektim :rendeer::rendeer:
bora abimi uslu maazallah eline fırsat geçmeye görsün......:queen::queen::queen:
bora artık seni kimse tutamaz :mrgreen:
bora abi yeni yeni imajın güzel olmuş...:queen::queen:

sağolasın halukcum.inşallah kurtulacağım :cat:gürselcim gçmş olsun. neyse fıs fıs lardan kurtuldun.
teşekkür ederim erginbay kardeşimgeçmiş olsun, rahatlarsın artık.
sağolasın yusufcumgursel abi tekrar geçmiş olsun.
malesef cengizim abim doktorum arkadaşların kesinlikle sigarayı bıraksın dedi :queen:Gürselim tekrar geçmiş olsun,fıs fısdan kurtuldun inşallah,artık yanında bolbol sigara içeriz dıkanmazsın,
teşekkür ederim ahmet abi, biraz toparlanabilirsem osmaniyede beraberizgürsel hocam geçmiş olsun.
Arkadaşlara selam 19 nisanda Osmaniyede görüşmek üzere
kankam hoşgelmişsin gurban olduğum, vallahi çok sevindim dönmene.kaza yok Allaha şükür, burun problemi operasyunuydu, kurtulacağız inşallah :cat:noluyooo lannnnnnnn dağıtırım ulen Adanayı getirtmeyin beni oraya derken kankam kaza değilde ameliyat olmuş pardon...:Phemen bir telini ulaştırınız bana Allah rızası için...
ben geldim Adana uyan gayrı...:rendeer:
Allah razı olsun hasan, en büyük eziyeti tampon olayı, o çıkınca gerçekten çok rahatladım, sadece halsizliğim var, onada sanırım zaman ilaç olacak:cat:Acil şifalar Gürsel. Burun Tampon'u oldukça rahatsız edicidir ama birkaç günlük sıkıntının sonrasında çok daha rahat edeceğine inanıyorum. Allah cümlemize sağlıklı, huzurlu bir yaşam nasip etsin dostum. Tekrar geçmiş olsun.
sağolasın aydemirim, Allah razı olsunGürselim demirim geçmiş olsun açil şifalar dilerim.:rendeer::rendeer::rendeer:
Adana MT ye selamlar...
teşekkür ederim bora abicim-demirgürsel kardeşimize tekrar geçmiş olsun.
teşekkür ederim adaşımDemir gürselim adaşım. tekrar büyük geçmiş olsun. allah acil şifa versin. :rendeer:
hocam hoşgelmişsiniz, en kısa zamanda tanışmak dileğimleAdana motor grubunun değerli üyelerine merhaba , iyi akşamlar.İsmim Tamer Tetiker.Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktayım. Sevgili Mustafa Özbayrak'ın arkadaşıyım ve ondan aldığım bilgiler ile bu gruba katılma ve yazma fırsatı buldum.Motosiklet konusunda yeniyim ve halen Yamaha 125 kros motora biniyorum. Pazar günü bir doktor arkadaşım ile birlikte Osmaniye gezisine katılmayı planlıyorum. Herkese tekrar iyi akşamlar...
Gürsel abi çoook çook geçmiş olsun abim...
Adana motor grubunun değerli üyelerine merhaba , iyi akşamlar.İsmim Tamer Tetiker.Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktayım. Sevgili Mustafa Özbayrak'ın arkadaşıyım ve ondan aldığım bilgiler ile bu gruba katılma ve yazma fırsatı buldum.Motosiklet konusunda yeniyim ve halen Yamaha 125 kros motora biniyorum. Pazar günü bir doktor arkadaşım ile birlikte Osmaniye gezisine katılmayı planlıyorum. Herkese tekrar iyi akşamlar...