[Adana - MT]

Gaziantep İl Temsilcisi
bora abi yeni yeni imajın güzel olmuş...:queen::queen:

Gürselim demirim geçmiş olsun açil şifalar dilerim.:rendeer::rendeer::rendeer:

Adana MT ye selamlar...

Adana İl Temsilcisi
peeeeeh bizde kendimze genç diyoz adama bak filinta gibi olmuş. zafer haklı daha sana abi mabi yok.

öyle demee,sizler hala gençsiniz.:)

bora abi süper olmuşsun

yeni imaj hayırlı olsun, umarım getirisi bol olur.)) :mrgreen: bizde imaj değiştirecek ne bıyık ne saç kalmadığından değişimlere gıpta ile bakıyoruz.:pr:

umarım.:queen:
tanışıyormuyuz?? aramıza yeni katıldıysanız biraz kendinizden bahsedin mesela askere felan gittinizmi birde ehliyet yoksa gezilere katılamazssınız selamlar
:rendeer:

merhaba,uzun süredir aranızdayım,askerlik,evlilik,ehliyet işini M.Ö. halletmiştim.:queen:

Bora abi artık yenge seni tek başına dışarı da bırakmaz yandın valla. eee sen akıllı uslusun ama kızlar peşini bırakmaz mazallah.

inşallaaaah.:p

bora abi geçleşmişsin. süpper olmuş vallahi.

süper olmuşsun abi :)

hıııı, şimdi tam motorcu tipi olmuşsun, tebrik ederim :cat::cat::cat:

Boracım vesikalık resmin sürekli tavan yapıyor bu ekonomik krizde,İMKB bile bu kadar rağbet görmemiştir,kıskananlar çatlasın sana yaşlı diyen utansın,kırışmış diyenin yüzü kırışsın saçı dökülsün,

eyvallaaaah:cat:

arka fondaki abajur eğri duruyor onu bizahmet düzeltiver,

o dekoru tamamlıyor,dekorasyoncumun ve fotomun önerisiydi:queen:

Yeni imajın güzel olmuş Bora abi. Allah mutlu huzurlu ömrü nasip etsin. Hep genç kalasın inşallah.

hepberaber inşallah.

bora abi imajı yenilemişsin artık bir tanede chooper (çapır) marka motor da alırsın sen yakında. ben bora abimi dedim özür dilerim dilim sürçtü bora kanka diyecektim :rendeer::rendeer:

sağolasın kanka

bora abimi uslu maazallah eline fırsat geçmeye görsün......:queen::queen::queen:

niye ne zaman bir yaramazlığımı gördün,sanki biz karadenize mi gittik de.

bora artık seni kimse tutamaz :mrgreen:

eveeeet.:cat:

bora abi yeni yeni imajın güzel olmuş...:queen::queen:

hepinize teşekkürler sevgili dostlarım,beni izlemeye devam edin.:queen:

-demirgürsel kardeşimize tekrar geçmiş olsun.
-bence de bu akşam yine ademin oraya gidelim.ben orada olacağım.

Son düzenleme:
İyi Akşamlar Millet

Gündüz yememiş içmemiş yazmışsınız, hepsini okudum.

Yarında bu saatte okuyacağım, az ve öz yazın.

Bu arada aramızdaki en gevezenin muzaffer1968 olduğunu biliyormuydunuz?

Bora abi yeni imajın süper olmuş. en az seni 10 yaş gençleştirmiş vallahi.:cat:

Demir gürselim adaşım. tekrar büyük geçmiş olsun. allah acil şifa versin. :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,şimdi ademin oradan geliyorum,acaip rüzgar vardı,bekledim kimse gelmedi,bende hemen eve gelip yazayım dedim.

29lk9du.jpg

Degerli arkadaşlarım ve dostlarım.baktımki millet imaj degistiriyor,niye yalan söyleyim KISKANDIM.bunun için yeni imajımı sizlerle paylaşmak istedim.malumunuz bizler osmanlının cocuklarıyız.belkide kara muratın torunlarıyız.bu yüzden bi günlük operasyonla artık beni yeni imajımla göreblirsiniz.hepinize degerlı yorumlarınız ıcın tesekkur ederim

Son düzenleme:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Muzaffer Abiiiii, Büyüksüüüüüüüüün

Ortadoğu ve Balkanların en maço motorcusu :cat:

Adana İl Temsilcisi
saçlar 4. lui,bıyıklar kamaşullah gibi olmuş kardeş.bir motorcu ancak bu kadar yakışıklı olabilir.

Adana motor grubunun değerli üyelerine merhaba , iyi akşamlar.İsmim Tamer Tetiker.Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktayım. Sevgili Mustafa Özbayrak'ın arkadaşıyım ve ondan aldığım bilgiler ile bu gruba katılma ve yazma fırsatı buldum.Motosiklet konusunda yeniyim ve halen Yamaha 125 kros motora biniyorum. Pazar günü bir doktor arkadaşım ile birlikte Osmaniye gezisine katılmayı planlıyorum. Herkese tekrar iyi akşamlar...

herkese selamlar

Gürsel abi çoook çook geçmiş olsun abim...
Mete_Han kardeşimm hoşgelmişsiiiinnnnnnnnn.Sana Facebook da Mete_Han MT ye geri dönsün diye kampanya başlatmıştı Sinan bizde destek vermiştik demek aşı tutmuş.Hoşgeldin Gurbaan :)
Bora abi çok yakışıklı olmuşsun valla dedikleri gibi 10 yaş gençleşmişsin.Ama eskiden Muzaffer abimle Karasokuda Kaynakçı bayramın oralarda neler yapıodunuz onuda ayrıca bilmek istiyorum oralar eskiden çok neşeli yerlerdi :queen:

Adana İl Temsilcisi
-hoş geldiniz,tamer bey.pazar günü görüşmek üzere,:rendeer:
-teşekkür ederim birkancığım.ama kaynakçı bayramın orayı sakın karıştırma.:queen:
-arkadaşlar,genel istek üzerine;pazar günü sabah,ceyhan tarafı MOLA tesislerinde,saat 08,00'de buluşacağız.HAREKET SAATİ KESİN:08,30' dur.gelecek arkadaşlara duyurulur.

heeee ben orayı genelev diye duymuştum. siz ne yapıyordunuzki orada. :silent: zaten bu muzaffer abiyle bora abi şu milleti yoldan çıkaracaklar, sonrada motorculara sapık diyorlar.

tamer bey hoşgeldiniz. siz bakmayın bizim yazdıklarımıza, ne düzeysiz adamlar demeyin bize. biz arada bir takılıyoruz birbirimize. oda birbirimize bağlılığımızdandır.

Son düzenleme:
gürselcim gçmş olsun. neyse fıs fıs lardan kurtuldun.
sağolasın halukcum.inşallah kurtulacağım :cat:
geçmiş olsun, rahatlarsın artık.
teşekkür ederim erginbay kardeşim :)
gursel abi tekrar geçmiş olsun.
sağolasın yusufcum :)
Gürselim tekrar geçmiş olsun,fıs fısdan kurtuldun inşallah,artık yanında bolbol sigara içeriz dıkanmazsın,
malesef cengizim abim doktorum arkadaşların kesinlikle sigarayı bıraksın dedi :queen:
gürsel hocam geçmiş olsun.
Arkadaşlara selam 19 nisanda Osmaniyede görüşmek üzere
teşekkür ederim ahmet abi, biraz toparlanabilirsem osmaniyede beraberiz :)
noluyooo lannnnnnnn dağıtırım ulen Adanayı getirtmeyin beni oraya derken kankam kaza değilde ameliyat olmuş pardon...:Phemen bir telini ulaştırınız bana Allah rızası için...
ben geldim Adana uyan gayrı...:rendeer:
kankam hoşgelmişsin gurban olduğum, vallahi çok sevindim dönmene.kaza yok Allaha şükür, burun problemi operasyunuydu, kurtulacağız inşallah :cat:
TEKRAR HOŞGELDİN ÇOK SEVİNDİM
Acil şifalar Gürsel. Burun Tampon'u oldukça rahatsız edicidir ama birkaç günlük sıkıntının sonrasında çok daha rahat edeceğine inanıyorum. Allah cümlemize sağlıklı, huzurlu bir yaşam nasip etsin dostum. Tekrar geçmiş olsun.
Allah razı olsun hasan, en büyük eziyeti tampon olayı, o çıkınca gerçekten çok rahatladım, sadece halsizliğim var, onada sanırım zaman ilaç olacak:cat:
Gürselim demirim geçmiş olsun açil şifalar dilerim.:rendeer::rendeer::rendeer:

Adana MT ye selamlar...
sağolasın aydemirim, Allah razı olsun :)
-demirgürsel kardeşimize tekrar geçmiş olsun.
teşekkür ederim bora abicim:)
Demir gürselim adaşım. tekrar büyük geçmiş olsun. allah acil şifa versin. :rendeer:
teşekkür ederim adaşım :)
Adana motor grubunun değerli üyelerine merhaba , iyi akşamlar.İsmim Tamer Tetiker.Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktayım. Sevgili Mustafa Özbayrak'ın arkadaşıyım ve ondan aldığım bilgiler ile bu gruba katılma ve yazma fırsatı buldum.Motosiklet konusunda yeniyim ve halen Yamaha 125 kros motora biniyorum. Pazar günü bir doktor arkadaşım ile birlikte Osmaniye gezisine katılmayı planlıyorum. Herkese tekrar iyi akşamlar...
hocam hoşgelmişsiniz, en kısa zamanda tanışmak dileğimle :)
Gürsel abi çoook çook geçmiş olsun abim...

birkanım sağolasın :)

Günaydın Millet

Gürselim hoşgeldin tekrar

Sn.Tamer Tetiker geldiğine sevindim, ama motoruna sevinemedim (zamanında bende de vardı :farao:)

Acil şifalar Gürsel. Burun Tampon'u oldukça rahatsız edicidir ama birkaç günlük sıkıntının sonrasında çok daha rahat edeceğine inanıyorum. Allah cümlemize sağlıklı, huzurlu bir yaşam nasip etsin dostum. Tekrar geçmiş olsun.

Tamer bey hoşgeldiniz.

Günaydın, arkadaşlar.... :rendeer:

Aramıza hoşgeldiniz :rendeer: en kısa zamanda tanışma dileğimle :cat:

Son düzenleme:
Herkese günaydın. akşam kimse bi yerlere gitmemiş anlaşılan. Hava da iyi serindi. bora abi yeni imajıyla soğuklara meydan okuyor. aman gaza gelme sayın abim, soğuk pis çarpar ona göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar